Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárky pod stromeček pro mlsné jazýčky

2. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Každý správný dárek by měl v obdarovaném vyvolat co nejhezčí pocit. Jenže, jak všichni víme, takové dárky se nevymýšlí úplně snadno. Víte, co ale vždy zaručeně udělá radost? Přeci jídlo! A to zvlášť když je kvalitní, dobré a zdravé.

Pro některé členy rodiny se dárky kupují snadno. Pro děti to jsou hračky, pro ty starší elektronika, poukázky nebo módní kousky, pro knihomoly knížky. U některých si ale každoročně lámeme hlavu nad tím, čím jim pod stromečkem udělat radost. Víte ale, co je taková klasika, která udělá vždycky radost? Jídlo přeci!

Dárkových košů najdete na trhu spoustu. Jsou mezi nimi i univerzální "nemastné neslané" balíčky, ale i takové, které jsou nejenže originální, ale zároveň dbají na kvalitu. Takové jsou třeba ty od české značky Živina. A my pro vás máme pár jejich ukázek.


Když se nebojí experimentovat Když se nebojí experimentovat


Pro ty, kteří se v kuchyni nebojí vyzkoušet něco nového, je tady dárkový set od šéfkuchařky Chili Ta! Darujte vymazlené dobroty, které svou chutí vystřelí obdarované z ponožek. Balíček obsahuje kvalitní přírodně fermentovanou Sójovku, chuťově velmi zajímavé Shiitake pesto, Čilipastu, která vznikla spojením aromatického koření, bylinek a několika druhů chilli papriček nebo Jablečné čatní, které využijete jak nasladko, tak naslano.  
789 Kč, zivina.cz


Pro milovníky Asie

Pro milovníky Asie


Dárkové balení pro mlsouny, do kterého se vešly všechny chutě Asie! Tato exkluzivní sestava kombinuje ty nejlepší produkty od dvou špičkových kuchařů – Chili Ta a Štěpána Návrata. Darujte „vstupenku“ na festival exotických chutí. Balíček obsahuje omáčky Pad Thai a Teriyaki, thajské zelené a červené kari, Čilipastu nebo specialitku v podobě Shiitake pesta.
1079 Kč, zivina.cz



Pošlete je na odyseu plnou chutí Pošlete je na odyseu plnou chutí


Ať jsou to mistři grilu nebo připravují ty nejlepší saláty, rozhodně je potěší tento balíček plný chuti. Obdarovaným nejen rozšíříte jejich kulinářské obzory, ale také jejich smyslům dopřejete jedinečnou chuťovou odyseu. Navíc jim balíček umožní dochucovat desítky různých jídel po celý rok! Balíček obsahuje i netradiční, avšak chuťově velmi zajímavé, Shiitake pesto, lahodnou kremžskou hořčici s medem, speciální ocet z 12 bylin a tahini pastu, která se hodí téměř do každého receptu.
549 Kč, zivina.cz



Udělejte radost milovníkům netradičních chutí Udělejte radost milovníkům netradičních chutí 


Dárkové balení, které nadchne všechny milovníky dobrého jídla. Upozornění: Všechny vybrané produkty podněcují k experimentování a kreativnímu dochucování. Balíček obsahuje netradiční a chuťově zajímavé Shiitake pesto, lahodnou kremžskou hořčici, 100% přírodní kečup, říznou Čilipastu nebo BBQ a čipotlovou omáčku.
1029 Kč, zivina.cz



Pro sladké jazýčkyPro sladké jazýčky


Milovníci sladkého zpozorněte, oříšková říše je blíže, než si myslíte. Čistě přírodní ořechové krémy se perfektně hodí k rannímu toastu, do smoothie a jogurtů, na palačinky a lívance nebo jen tak na lžičku. Navíc se pyšní přirozeným obsahem vlákniny, bílkovin a zdravých tuků. Pod stromečkem potěší všechny mlsouny. Balíček se skládá z mandlového krému s kakaem a s kousky oříšků, lískového krému s kakaem a oříšky, z kešu krému s kokosem, najdete tam však i datlovou tahinádu.
779 Kč, zivina.cz


Ani sebenáročnější mlsoun by si nedokázal z takové nabídky dobrot nevybrat, takže neváhejte a udělejte svým blízkým radost z dobrého jídla. A když v tom budete, tak proč neodměnit nějakou tou laskominou i sebe?




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dárky pod stromeček pro mlsné jazýčky:

Dárky pod stromeček pro mlsné jazýčky
Dárky pod stromeček pro mlsné jazýčky
Dárky pod stromeček pro mlsné jazýčky
Dárky pod stromeček pro mlsné jazýčky
Dárky pod stromeček pro mlsné jazýčky
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !