8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskový vánoční úklid

4. 12. 2023 | Vánoční TIPY
-Komerční sdělení-

Není čas na hrdinství. Pokud se vám předvánoční úklid nevejde do časového plánu, nestyďte se v předvánoční době povolat na pomoc moderní techniku. Bolavá záda a rozpraskané ruce k vánoční tradici nepatří!

Nejste první ani poslední, kdo během adventu nestíhá. Právě pro takové vypjaté situace (ale samozřejmě i pro obyčejné všední dny) byli vymyšleni chytří pomocníci do domácnosti. Seznamte se!

Bez novin a bez hadru: 

vysavač na okna


Kärcher WV 5 Plus N Black Edition
S vysavačem na okna Kärcher WV 5 Plus N Black Edition (doporučená cena 2090 Kč) umyjete okna třikrát rychleji než tradičním způsobem. Rozmývák nahradí kbelík s vodou i hadr a chytře vymyšlená stěrka nejen odsaje nečistoty, ale okenní tabule rovnou i vyleští. Žádné šmouhy, žádné kapky. Baterie vydrží 35 minut, což je dostatečný čas na umytí všech oken v domě. Vysavač je vybaven postranními dorazy, pohodlně se tak dostane i k okrajům oken. Kromě rychlého a dokonalého umytí oken vám vysavač pomůže i s vyčištěním obkladů v kuchyni a koupelně, otisky prstů na zrcadlech a zaschlých kapek na sprchovém koutu.



Kdykoli po ruce: tyčový vysavačKärcher VC 4 Cordless Premium myHome


Pomoc, drobky z cukroví se na zemi dělí o místo se psími chlupy (jinak to nejde, když jsou o svátcích všichni doma) a návštěva tu bude každou chvíli! V takové situaci vás zachrání Kärcher VC 4 Cordless Premium myHome (doporučená cena 6390 Kč), lehký tyčový aku vysavač, se kterým poklidíte přímo bleskově a stihnete to, i kdyby se hosté už blížili k vašim dveřím. Úklid s ním je prostě hračka. Díky malým rozměrům a kompaktnímu tvaru může stát v koutě a je tak okamžitě k dispozici bez tahání z komory a odmotávání šňůry. Používání usnadní i bezsáčkové provedení a jednoduché ovládání s inteligentními funkcemi. S funkcí boost okamžitě navýšíte výkon, nádobu na prach vyprázdníte jediným kliknutím a pomocí aktivní otočné hubice zachytíte každou nečistotu na tvrdé podlaze i koberci. AKU baterie vydrží v chodu 30 minut a díky nízké hmotnosti zvládnou s vysavačem poklidit i děti, což posílí výchovnou stránku úklidu.


Vytírejte jen čistou vodou: elektrický mop


S elektrickým mopem EWM 2 Kärcherelektrickým mopem EWM 2 Kärcher (doporučená cena 4590 Kč) jednou provždy odpadá tahání těžkých kbelíků s vodou a ždímání špinavého hadru. Mop pracuje na principu dvou nádrží: v té první s čistou vodou se smáčejí rotační čisticí válce, zatímco do druhé nádrže odchází špinavá odpadní voda. K vytírání tak používáte stále jen čistou vodu, takže uklízíte účinněji a hygieničtěji. Díky minimální vlhkosti jsou navíc podlahy do 2 minut opět suché. Vodu s nečistotami pak jednoduše vylejete do odpadu a nepřijdete s ní vůbec do kontaktu. Baterie vydrží v provozu až 20 minut, za které stihnete poklidit plochu asi 60 m2. Výhodou je také ultra štíhlé a flexibilní tělo mopu, díky kterému snadno vytřete jak pod nábytkem, tak okolo zdí až po lišty. Válečky se po použití jednoduše vyperou a lze je znovu použít. Podlahový mop efektivně čistí všechny tvrdé podlahy jako je dlažba, parkety, laminát, PVC i vinyl.fenjal Intensive


Po každém úklidu ošetřete pokožku rukou


I když se díky moderním pomocníkům na úklid výrazně omezí máchání rukou ve vodě a kontakt s čisticími prostředky, pečujte o pokožku rukou a po každém úklidu si ruce umyjte a použijte pečující krém. fenjal Intensive je obohacen o blahodárný přírodní avokádový olej a výživné bambucké máslo. Okamžitě se vstřebává do pokožky a zanechává ji vyživenou a příjemně vláčnou.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !