Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční online bestsellery – o tyhle dárky je letos zájem

12. 12. 2021 | 
-Komerční sdělení-

Jak se mění vánoční nákupy v posledních letech? Nakupujeme dříve, nakupujeme více věcí najednou a nakupujeme online. Ať už letošní předvánoční sezóna bude jakákoliv, jisté je, že tyto trendy se udrží. Už nyní hlásí eshopy zvýšené prodeje a o některé zboží je enormní zájem. Co se letos nejvíce prodává pod stromeček a je teď ten pravý čas objednat?

Knee and leg – neobyčejný polštář


Už loni zaznamenala společnost Meyra zvýšený zájem o praktický ortopedický polštář mezi kolena. Možná za to mohlo to, že po dnech, které všichni trávili doma bez dostatku pohybu, se zvýšila i potřeba zvýšit pohodlí a ulevit bolestem. Každopádně se z polštáře mezi nohy stal hit a jeho oblíbenost neklesá. Je totiž vhodný nejen pro ty, kteří rádi spí na boku, ale také pro těhotné ženy nebo pacienty po operaci kyčelního kloubu. A když pomineme jeho zdravotní význam, spaní s ním je prostě extra pohodlné.
polštář mezi kolena

















Možnosti a způsoby správného použití polštáře naleznete v návodu k použití.

Pokud hledáte dárek, který pomůže zlepšit spánek nebo usínání, podívejte se také po CBD oleji. V poslední době jsou přírodní produkty z konopí velmi populární a jako dárek se hodí jak stávajícím uživatelům, tak těm, kteří ještě zkušenost nemají.


Multík – radost pro chlupáče


Domácího mazlíčka chová doma přes 70% obyvatel ČR a čísla se v průběhu koronavirové krize ještě dost pravděpodobně zvedla. Proto se do nejprodávanějšího předvánočního zboží řadí i dárky pro mazlíčky a jejich páníčky. Letos jim kraluje oblíbený Multík od Akinu. Je to balíček plný pamlsků a hraček ve variantě pro psy, kočky nebo hlodavce. A proč je tak oblíbený? Za příjemnou cenu dostanete krásně zabalený dárek, kvalitní pamlsky a hračky, a navíc nákupem přispějete na psí útulek DogPlanet Mělník. A každý dobrý skutek se počítá.
balíček pro chlupáče











Balíčky pro krásu – příroda vede


Balíčky s kosmetikou jsou evergreenem každých Vánoc už po desetiletí. Letos ale víc, než kdy jindy je tenhle evergreen “green”. Přírodní kosmetika zkrátka pomalu, ale jistě vytlačuje tu klasickou a stává se standardem pro mnoho z nás. A to také díky tomu, že jsou značky, které dokázaly přírodní produkty zpřístupnit širší veřejnosti – zejména poměrem ceny a kvality. Je tomu například u produktů alverde NATURKOSMETIK, privátní značky dm drogerie. A proto se i letos očekává největší zájem právě o balíčky s přírodní kosmetikou. Bonusem navíc je možnost nakoupit na dm online shopu z pohodlí domova.
Balíček pro krásu

Když alkohol, tak kvalitně


Láhev pod stromeček je pro někoho očekávaná tradice, pro někoho univerzální záchrana při nedostatku inspirace a pro někoho netrpělivě očekávaný zlatý hřeb večera. V každém případě platí, že lahev alkoholu povýšíte na luxusní dárek pouze správným výběrem. A v supermarketu nepořídíte. Obraťte se na specializované prodejny s prémiovým alkoholem a nechte si poradit. Chybu nicméně neuděláte s oblíbenými značkami Zacapa nebo Diplomatico.
 Když alkohol, tak kvalitně











Univerzální fixy – pomalují (skoro) všechno


Na závěr něco pro rodiče. Zmapovat nejoblíbenější dárky pro děti by zabralo několik článků a stejně se nakonec řídíme hlavně tím, co najdeme v dopise Ježíškovi. O jednu novinku a oblíbený produkt letošních Vánoc se s námi podělil eshop Activáček. Jsou to univerzální fixy, se kterými můžete s dětmi proměnit v umělecké dílo téměř cokoli. Pokud vás zasáhl hit v podobě malování na kamínky, víte, že děti to milují, ale z akrylových barev je často pomalován více váš domov než kamínky. Tyhle fixy jsou pro malování kamínků ideální, perfektně drží, dobře se s nimi pracuje a nemusíte nic uklízet. Navíc s nimi pomalujete i květináče, hrnečky nebo třeba obal na telefon.
Univerzání fixy









Deskovka nebo bojovka? Tak trochu obojí je Nachozeno


Originální venkovní hra pro 2-6 hráčů, při které v rámci výletu poznáváte zajímavosti o městě a plníte zábavné úkoly. To je Nachozeno, skvělý tip na dárek pro partu kamarádů, děti i dospělé. K dostání je Nachozeno v Telči a Liberci a nově také bude možné poznat touhle zábavnou formou Valtice na Jižní Moravě.
Nachozeno












Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !