8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

To nejlepší z našeho pekařství Globus

9. 05. 2012 | Novinky
-Komerční sdělení-

Abychom v hypermarketech Globus mohli neustále zlepšovat kvalitu našich výrobků, potřebujeme vědět, které produkty jste si nejvíce oblíbili. Proto jsme pro vás letos připravili akci „pekařský výrobek roku“.

GLOBUS - Pekařství roku








Hlasujte o nejlepší výrobek a vyhrajte

chléb na celý rok ZDARMA.


Co můžete vyhrát?GLOBUS - pekařský výrobek roku

1. místo – chléb na každý den po celý rok zdarma
2. místo – chléb na každý týden po celý rok zdarma
3. místo – 20 poukázek na chléb zdarma


ŽÁDNÉ NÁHRAŽKY

Křupavé lahůdky z vlastní pekárny Globus jsou vždy voňavé a čerstvé. O tajemství jejich přípravy vypráví Pavel Meduna, vedoucí provozu a prodeje pekáren Globus.

V čem spočívá výjimečně dobrá chuť vašeho pečiva, používáte během přípravy nějaké speciální ingredience?
Podstatný je samozřejmě dobrý základ a na ten měly nejlepší recept naše babičky. Nejdůležitější pravidlo zní: Žádné náhražky! Dáváme si ale záležet i na výběru dobré mouky a používáme pouze tradiční žitný kvas, který si sami vyrábíme.

Takže v Globusu nenajdete žádný chléb chutnající jako polystyren. Dobrý chléb ale musí také správně kynout...
To je pravda a právě proto ke kynutí používáme chlebové ošatky, ve kterých těsto kyne za odpovídající teploty a vlhkosti. A jak to, že je vždy vše tak čerstvé a voňavé? Každý hypermarket Globus má svou vlastní pekárnu, která peče pouze z čerstvého těsta a podle vlastních tradičních receptur. V žádném případě nerozmrazujeme a nedopékáme polotovary chlebů a pečiva z velkovýroby. Pečeme od velmi časných ranních hodin až do večera, a v průběhu celého dne tak přichází na pulty křehké, voňavé a úplně čerstvé pečivo. Upřímně – kdy jste naposledy ochutnali ještě teplý chléb? Z pece to má tedy pečivo do regálu jenom pár metrů...  A také jenom díky tomu můžeme pružně reagovat na poptávku, takže zákazníkům nabízíme vždy ten druh pečiva, který jim chutná. GLOBUS  - Pavel Meduna
Přijďte ochutnat i vy!






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ačkoliv Globus patří ke slušnějším obchodům, pečivo určitě nejlepší nemá. Ba naopak! Chybí mi především opravdu dobré zrníčkové pečivo jako mají v Tescu, Kauflandu i Lidlu. Není náhoda, že spousty lidí v Globusu kupují místo čerstvého pečiva dopékací bagetky...
Obrázek uživatelky
profil
Já si upeču v domácí pekárně daleko lepší chleba než je GLÓBUSu. Třebaže ho někteří kupují. Nemám pocit, že by byl horší. Je dobrej, normální.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles