Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koupelna hrou!

31. 03. 2009 | Domácnost
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Arial"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Kdo by si nepřál mít krásnou, velkou koupelnu! Bohužel, ne vždy je toto přání splnitelné. Nebrání to však tomu, abyste si svoji koupelnu zařídili a upravili podle svých vlastních představ. Vkusné a přitom veselé doplňky, jako jsou háčky na ručníky, madla na osušky, stojánky na mýdlo, kartáčky na ruce či držátka na zubní kartáčky, oživí každý koupelnový interiér.

Koupelna je jednou z nejvíce využívaných místností domácnosti. Správné hygienické návyky patří k moderní společnosti jako sůl. Je proto jasné, že do koupelny chodíme několikrát denně. Tu si vyčistit zuby, umýt si ruce, tu nabrat vodu k zalití květin či tam jít vyprat prádlo. Pokud vám vaše koupelna přijde nudná a nezábavná, není nic lepšího, než ji zdokonalit k obrazu svému. Kde vzít inspiraci? Přece tady u nás. Dáme vám několik typů na doplňky, které se budou ve vaší koupelně krásně vyjímat!

Koupelna hrou!Čistota, půl zdraví!
To platí především o čistých, voňavých rukách. Abyste z nich vydrhli i tu největší nečistotu, třeba po celodenní práci na zahradě, pomůže vám k tomu kartáček na ruce ve tvaru krokodýla s příznačným názvem Dundee. Vybrat si můžete z pěti barev, a tak se nemusíte bát, že by vám do koupelny nezapadl! Je dílem designérské firmy Koziol Werksdesign. Ta má na svém účtu řadu krásných doplňků nejen do koupelny, ale do celé domácnosti.

Mýdlo nesmí chybět
K mytí rukou patří samozřejmě mýdlo, to je jasná věc. Aby se vám jen tak neválelo na umývadle a zbytečně se nerozpouštělo, chce to pořádný stojánek nebo držáček. Takovým je třeba mýdlenka Emily taktéž od firmy Koziol. Vaše koupelna bude rozkvetlá jako letní louka a navodíte si v ní příjemnou romantickou atmosféru. Můžete si ji nechat volně položenou na umývadle nebo ji pomocí přísavky umístit na zeď, aby nikde nepřekážela. Mezi čtyřmi barevnými kombinacemi se jistě najde ta, která vás okouzlí.

Koupelna hrou!Kostka není pro mě
Možná, ale preferujete tekuté mýdlo. V tom případě doporučujeme některý ze zajímavých dávkovačů. Dají se využít nejen na mýdlo, ale například i na tělové mléko. Pěkně tvarovaný je dávkovač se zobákem a velkýma očima Mr. Cold značky Alessi. Děti si díky němu budou chtít mýt ruce po příchodu z hřiště mnohem víc než dřív. Doplníte ho lehce, stačí jen odšroubovat hlavu a nalít do něj požadované mýdlo.

Topící se pán
Občas potřebujeme v umývadle něco přeprat nebo si prostě jen chceme nechat špínu z rukou řádně odmočit. Proto potřebujeme pořádný špunt, aby nám neunikla ani kapka vody. Takovým vtipným a účinným špuntem je třeba ten od komiksového malíře a designéra Koupelna hrou!Massima Giacona s názvem Mr. Suicide. S ním vám půjde jakákoli práce, odehrávající se v umývadle, od ruky. Případně si s ním zpestříte koupel ve vaně.

Parohy v koupelně
Když už máte ruce umyté, je třeba si je utřít do ručníku. A kde se takový ručník běžně nachází? Přece na věšáčku, háčku či nějakém madle. I ty můžou být chloubou vaší koupelny. Stačí jen vědět, kam pro ně sáhnout. Velice vtipný je háček Sven od firmy Koziol ve tvaru jelení hlavy s parožím. Jde o dvojháček, takže si za každý paroh můžete v klidu pověsit jeden ručník. V nabídce je dokonce celá paleta barevných odstínů, takže si je můžete zajímavě zkombinovat. K přidělání na zeď nepotřebujete vrtačku, kladivo, šroubky ani hřebíky. Jednoduše je přísavkou přisajete a drží. Pravda je, že přísavky mnohdy nevydrží pod náporem ztěžklých, mokrých ručníků a odpadávají na zem. Proto tento typ háčku doporučujeme více jako dekoraci než jako funkční držáček.

Koupelna hrou!Vykouzlete na tváři perličkový úsměv
Jak na to? Prostě a jednoduše se rozzařte nad krásami vaší koupelny, na tom není nic složitého. I doplňky a pomocníci při zubní hygieně si zaslouží oživení. Nemusí to být nic náročného. Maličkost často potěší víc než kdovíjaká cennost. Mezi takové maličkosti patří třeba držáček na zubní kartáček. Kromě vyloženě dětských držáků, můžete sehnat i velice elegantní kusy. Takovým je nerezový nalepovací stojánek Zach Genio. Pojme dva kartáčky, stačí je jen vložit. Připevníte ho přilepením na kachlík vedle umyvadla. Z jiného soudku je pak držák na kartáček Tommy od Koziolu. Přísavkou ho umístíte na zeď a pak mezi nožičky kartáček volně zavěsíte. Tím pádem umožníte cirkulaci vzduchu a nemusíte se obávat znehodnocení kartáčku třeba plísněmi. Starý způsob kartáčků v kelímcích a skleničkách bude tak brzy překonaný.

Pirani ví, jak pečovat o zuby
Pro dokonalý chrup je vhodné používat zubní nit. Tu si můžete umístit do speciálního zásobníku. Pokud vás to nikdy nenapadlo, nejste sami! Na trhu se ale objevuje spousta podobných zajímavostí. Jednou z nich je právě zásobník dentální niti Kai P. značky Koziol. Nit vložíte do břicha nenasytné piraně, kousek niti jí vytáhnete z huby a v případě potřeby stačí jen zatáhnout a škubnout. Její ostré zuby hravě překousnou odmotanou nit.

Drobné kosmetické úpravy se vyplatí
Koupelnu řada z nás využívá k různým kosmetickým úkonům. Kromě čištění zubů si můžete čistit i jiné části těla, třeba pleť nebo uši. K uskladnění vatových tampónků a špejliček do uší, vám poslouží také zajímavě řešené krabičky, dózy či boxy. Na ušní tyčinky se skvěle hodí dóza Pisellino. Má ladný tvar, víčko proti zaprášení a roztomilý vzhled. Navíc není na první pohled patrné, co se v ní Koupelna hrou!ukrývá a rozhodně díky tomu přiláká pozornost zvědavců. Vatové tampony jistě skvěle zapadnou do speciálního nerezového nástěnného boxu Primo. Jeho tvar je přímo uzpůsoben kulatému tvaru tampónků, proto vypadá jako dutá trubice. Jeho používání není složité – shora ho naplníte a zespodu pak vytahujete jeden tampónek za druhým dle potřeby.

Kapesníky s úsměvem
V koupelně mnohdy využijete i papírové kapesníky. Aby vám nenavlhly a nerozmočily se, není dobré je nechávat jen tak. Ani papírové krabice nejsou příliš vhodné. Nejlepší proto je plastový či nerezový zásobník, kam kapesníky můžete vložit, aby zůstaly bez úhony. Originálním řešením je krabička Friends značky Hogri z nerezu a veselým, rozesmátým obličejíčkem. Hodí se tvarem přesně na klasické papírové kapesníky, které seženete v každé drogerii.

Koupelna hrou!I odpadkový koš může být hezký
A kam to pak všechno vyhodíte? Přece do odpadkového koše. Ani ten nemusí být nudný. Třeba takový nerezový koš od firmy Blomus vypadá velice elegantně. Možná někomu přijde nepraktický, neboť má na sobě rozesety čtvercové otvory, ale není tomu tak. Stejně do něj vložíte odpadkový pytlík, který po naplnění vyjmete a vyhodíte. Právě ty otvory ho činí o to zajímavější.

Neomezujte se a vytvořte si pohodlný domov v každém směru. Uvidíte, že to rozhodně bude stát za to a vy i celá vaše rodina budete potěšeni výsledkem! Stačí zapojit trochu fantazie! Co se vám zdálo nudné a fádní může být pod jiným světlem a z jiného úhlu krásné, originální a zábavné.

Zdroj: Spotřebiče.cz

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
naša už potrebuje prestavbu
Obrázek uživatelky
profil
koupelny urcite si nejake doplnky vyberu jsou zajimave hlavne se mi libi ty kartacky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles