8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj vstup na CHŽ

3. 01. 2010 | Vaše příběhy

Chtěla bych se svěřit a napsat, proč jsem vstoupila na CHŽ. Zůstala jsem po smrti manžela sama a potřebovala jsem se svěřit, popovídat si se ženami, které mají také svá trápení a problémy.     

    Po náhodném brouzdání po internetu, jsem narazila na CHŽ. Myslela jsem, že jsem tu mezi ženami, tak jsem se zaregistrovala a vstoupila. Přečetla jsem si některé články a příspěvky, moc se mi to líbilo. Uviděla jsem i diskuze, některé veřejné a jiné soukromé. Trvalo mi chvilku, než jsem se dozvěděla, jak na soukromou diskuzi vstoupit. Založila jsem i svoji diskuzi, moc hezky si popovídala a dostala i zajímavé rady.

      Potud bylo vše v pořádku. Trvalo to několik týdnů a mě tu bylo dobře. A pak to přišlo. Napsala jsem svůj názor na některé diskuze a hned jsem dostala vynadáno. Tak jsem si řekla, že přece na takové diskuze nemusím. Urážky a napadání jsou tu na denním pořádku. Zkusila jsem tedy jinou diskuzi. Po jejím přečtení jsem měla po náladě, ty výrazy - no děs.

    Pak jsem se dozvěděla, že jsou tu i muži.To bylo překvapení! Nemám nic proti mužům, ale některé věci se před nimi nedají prezentovat. Alespoň mně to vadí. Když jsem napsala nějaký svůj názor, dozvěděla jsem se, že jsem nejhloupější. Tak jsem si řekla, že to snad ne, že se to musí změnit - vždyť jsem na CHŽ! Ale opak je pravdou.

     Již jsem toho dost prožila, pracuji mezi lidmi a myslím si, že opravdu nejsem hloupá, ale sem asi nepatřím. Co si o tom myslíte vy, chytré ženy?

   Přeji mnoho úspěchů a hezkých článků v roce 2010.


Jitka54 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem nedávno přišla jako nová a potřebovala poradit.Založila diskusi a bylo mi slušně doporučeno at vyhledám cvokaře.Našlo se pár hodných žen,které mi napsaly,že zde jsou takové co akorát urážejí.Takže jsem diskusi zrušila a jen občas se sem juknu ale tohle mi nedalo to nenapsat.Jsou zde nepřístupné diskuse a je prý na postupné důvěře se dostat do soukr.diskuse.Drahoty a kecySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezky jsi to napsala, mluvíš mi z duše....z těchto důvodů sem chodím moc málo,našla jsem si jiný web kde se k sobě chovají slušně....tady se to občas nedaříSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já proti m užům nic nemám, ba naopak. A se smrtí manžela už jsem se smířila a žiju dál.
Jen mi vadí, když mám nějaké ženské téma probírat s chlapama.
Ty se mají ventilovat jinde.
Obrázek uživatelky
profil
Přijdi, opravdu na diskusi Dýchánek s vrstevnicemi, jsou tam samé supr "baby" (všechny mi prominou ten výraz), tak tě čekáme.
Obrázek uživatelky
profil
tak to zkusSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles