Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můj nezapomenutelný Silvestr

26. 12. 2010 | Vaše příběhy

Před dvěma lety, v roce 2008, jsem se seznámila se svým přítelem. Seznámili jsme se přes internet a vzdálenost našich měst byla od sebe 50 km. Začali jsme se scházet o víkendech, a abychom jen neseděli doma a lépe se poznali, začali jsme podnikat výlety.

Vždycky přes týden jsme vyhledali nějakou akci na internetu, domluvili jsme se a na víkend vyrazili. Někdy jsme podnikli jen výlet, někdy jsme odjeli na celý víkend a párkrát jsme si zajistili i prodloužený víkend. A tak to děláme ještě dnes. Domluvíme se, kam vyrazíme, vypíšeme místa, kam se podíváme, kde je co k vidění. Rádi navštěvujeme hrady, zámky, rozhledny, ale i kostely nebo třeba jen turistické nebo naučné stezky.

A tak nás napadlo, že si zajistíme silvestrovský pobyt na horách. Ani jeden do té doby na takové akci nebyl, bylo to pro oba něco nového a moc jsme se na to těšili. Překvapilo nás, že v září už jsou většinou penziony obsazené, a dalo nám velikou práci něco sehnat. Nakonec jsme sehnali krásný penzionek v Krušných horách. Byl čerstvě po rekonstrukci, krásně zařízen a obsluha velmi příjemná. Jen tam byl problém s topením. V té době bylo venku -12 stupňů a vevnitř o moc tepleji nebylo. Ptali jsme se, proč se netopí, že je nám zima. Prý máme rohový a proto studený pokoj, a že je odpolední výluka. Ta ale byla asi 23 hodin denně. Prý se máme jít ohřát do restaurace. Jaké ale bylo překvapení, když se najednou nad našimi hlavami spustila klimatizace, bylo to asi jako když se otevře strop.

Náš pobyt byl třídenní, podnikli jsme výlet na Horu sv. Kateřiny, do Klášterce nad Ohří, na Hasištejn, do Kadaně a na Červený Hrádek u Jirkova. Jen večer u televize jsme leželi v posteli, protože normálně sedět v křesle bylo nemožné. Silvestrovský program byl pěkný, zábavný a velice nezvyklý, jen tolik zimy jsme opravdu nikdy nezažili. Ale i tak nebo možná proto je to pro nás nezapomenutelný zážitek, na který rádi a často vzpomínáme a rádi si z něho děláme legraci. Je pravda, že něco podobného zatím  neplánujeme, ale není nemožné, že si to někdy nezopakujeme.

 

Oliik - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Můj nezapomenutelný Silvestr:

Můj nezapomenutelný Silvestr
Můj nezapomenutelný Silvestr
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jde vidět, že to berete s humorem. Hlavně, že všechno ostatní bylo fajn.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles