Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První ohňostroj na světě odpálí Snídaně s Novou

30. 12. 2009 | Novinky

Jako první na světě přivítá příchod nového roku 2010 slavnostním ohňostrojem Snídaně s Novou. Odpálí ho již 31. prosince 2009 v 7 hodin ráno. Živým vysíláním z pražského Barrandova, které nabídne divákům spoustu zajímavostí a překvapení, budou provázet všechny moderátorské dvojice pořadu.


První letošní novoroční ohňostroj na světě, kterým přivítá rok 2010 populární pořad Snídaně s Novou, ozáří prostor nad pražskými barrandovskými ateliéry 31. prosince 2009 již v 7 hodin ráno. Teprve o necelých pět hodin později propuknou tradiční první velkolepé oslavy i na ostrově Kiritimati (Vánoční ostrov), nejvýchodnějším ostrově státu Kiribati v centrálním Pacifiku.


ohnostrojŽivým vysíláním z Barrandova provedou diváky všechny moderátorské dvojice Snídaně s Novou – Marta Ondráčková s Pavlem Svobodou, Iveta Kořínková s Alešem Lehkým a Zora Kepková s Tomášem Krejčířem. Ze zákulisí příprav letošního pražského novoročního ohňostroje, který bude odpálen na hladině Vltavy ze 70metrového člunu, nám leccos prozradí pyrotechnik Martin Kulhánek.


Skupina Maxim Turbulenc představí svůj nový hudební styl, který lze nazvat technodechovka. Tipy na speciality pro nejdelší noc v roce nabídne barman Martin Baťha, vicemistr Evropy v sommeliérství Milan Krejčí zase předvede, čím vším lze otevřít láhev sektu. Hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Zlata Adamovská a Martin Písařík prozradí, jak se natáčel silvestrovský speciál.


Chybět nebude populární imitátor Petr Martinák a skupina Infinity, která se u nás jako jediná specializuje na elektro muziku. Světový rekord ve skoku na kole se pokusí překonat v přímém přenosu závodník Vlastislav Čiháček, sochař Brian Gonzales zase pod dohledem kamer vytvoří originální přání z ledu.


Zlatým hřebem přímého přenosu poslední Snídaně s Novou v roce 2009 bude stálice české hudební scény Helena Vondráčková, která v závěru své návštěvy i zazpívá. Její silvestrovská vystoupení z let 2007 a 2008 si znovu připomeneme 31. prosince 2009 večer ve střihovém pořadu Hity z Václaváku.


 

Zdroj: NOVA


Simbelmine

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Snídani s Novou - by měli předělat - komentátoři se "ztrácí" v hovadinách - přeplácaný design - přeplácané barvy, křeslo každý jiný - pro mě aspoň nekoukatelný!!! Z toho důvodu se nedívám a dívat nebudu, je mi z toho na SmajlíkSmajlíkSmajlíka vyhlašování těch soutěží, k tomu ty debilní nápovědy...ble - to asi patří do diskuze "co mě rozčililo"
Obrázek uživatelky
profil
to byla tehdy obrovska nadherna podivana pro oci i osobni dojem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda