Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárková bedna jako originální dárek

26. 10. 2020 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

O dárcích, kterými by člověk rád obdařil své blízké, toho bylo napsáno již hodně. Každý rok totiž mnozí přemýšlejí, a to zejména před Vánocemi, jaký dárek bude ten nejlepší pro tatínka, manžela, přítele nebo bratra.

Obyčejné košile, ponožky a sada na holení již není v módě, a navíc chce jistě každý udělat svý blízkým radost, chce vidět překvapení a úžas v jejich tvářích, zkrátka chce to něco, na co se bude ještě dlouho vzpomínat. Originální dárek nabízí e-shop Manboxeo.cz, který přišel na trh s velmi netradičním, a přitom tak skvělým dárkem, jako je dárková bedna, a to nejen pro muže.

Dárkový poukaz nebo dárková bedna


dárková bednaNabídka nejrůznějšího zboží na našem trhu všem nabízí opravdu široký výběr produktů, které se jistě hodí jako skvělý dárek, ale přece jen se letos chce každý pochlubit něčím výjimečným. Dárkový poukaz je sice také vhodný jako dárek, ale je to spíše náhradní řešení pro případ, že by si nikdo nevěděl rady a byl by ztracen v síti internetových e-shopů. Netradiční dárek má dnes podobu prémiového boxu pro muže, ve kterém je ukryto tajemství, které si musí dotyčný doslova vypáčit. Ano, tato dárková bedna Manboxeo je především originální tím, že je opatřena malým páčidlem, které je součástí balení. Dárkový box je tak velkou konkurencí starých známých dárkových košů, které jsou sice stále k dostání, ale ztrácejí jiskru, nemají šmrc a mnozí by mohli také říci, že jsou nudné.

Pentličky a mašle


Mužská část populace si na stuhy a mašle nikdy moc nepotrpěla, takže pokud někdo hledá opravdu originální dárek pro muže, může si vybrat ze široké nabídky dárkových beden právě na Manboxeo.cz, která je v tomto směru na dobré cestě. Ovšem pentličky byste zde hledali marně. Místo toho může být každá taková dřevěná bedýnka opatřena originálním vzkazem nebo dokonce fotografií. Navíc každý precizně zpracovaný box Manboxeo s páčidlem obsahuje dokonalé laskominy a delikatesy z celého světa, takže pokud je oslavenec opravdový gurmán, je dárková bedna jako stvořená pro něj. Bedna od Manboxeo.cz pro muže, která obsahuje nejen světové pivní speciály, ale i kvalitní, doslova chlapské pití v podobě karibského nebo venezuelského rumu, může být zabalena například rovněž se stylovým půllitrem, který je vyroben z velice kvalitní nerezové oceli, kde pivo zůstává po dlouhou dobu vychlazené. a nejen guatemalský rum Zacapa, ale i třeba prémiový rum zlaté barvy z filipín Don Papa může být pro muže jedinečným zážitkem.

Dárková bedna zní poněkud neomaleně


dárková bednaPokud se někomu zdá, že pojem dárková bedna není zrovna ideálním názvem pro dárek, není třeba se strachovat, že by styl těchto bedýnek muži nepochopili. Ba naopak. Ve chvíli, kdy si budou bednu rozbalovat nebo spíše páčit, se v nich ukáže pravá mužnost a zvědavost je v tomto případě mnohdy daleko větší, než je ta ženská. Navíc vidět takového muže, jak se s radostí pouští do páčení pevně zatlučené bedny, protože hoří zvědavostí, a dárek pro pivaře, dárek pro whiskaře nebo také dárek pro kafaře bude jistě skvělým zážitkem pro všechny zúčastněné.

Bedna s páčidlem


Takový netradiční dárek udělá radost i šéfovi, který je velký milovník dobrého moravského vína, ale je to také velký gurmán a nepohrdne světovými delikatesami v podobě francouzské kachní paštiky, dá si tradiční úpravu hovězího masa, které je obohaceno o skvělé koření a drcený pepř a je od českých farmářů, vypije si šálek lahodné černé kávy z Indie nebo kvalitní robusty z Brazílie. Možností je opravdu hodně a záleží na tom, co má dotyčný rád. Všechny bedýnky se dají také podle přání i upravit, ale základ zůstává stejný. Jde o speciální bednu s páčidlem plnou světových delikates, které provětrají chuťové pohárky a polechtají trávicí ústrojí na maximální hranici. Vybírat můžete z více než 200 prémiových obsahů pro muže, ženy i děti.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dárková bedna jako originální dárek:

Dárková bedna jako originální dárek
Dárková bedna jako originální dárek
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Snad udela radost rodicum Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já jsem jí dostala k narozkám a byla jsem velice příjemně překvapenáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kupovala jsem v loni a udělala velkou radost SmajlíkMůžu jenom doporučit.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda