Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční osvětlení podpoří sváteční atmosféru

3. 12. 2011 | Zvyky a tradice
Jistě budete souhlasit, že ta správná vánoční atmosféra se neobejde bez osvětleného vánočního stromečku. Světlo bylo vůbec symbolem Vánoc již odpradávna. Lidé světlo uctívali ještě v dobách, kdy místo Vánoc oslavovali boha Slunce a připomínali si zimní Slunovrat.

Kolem roku 1860 se na stromečcích v Čechách rozsvítily lojové svíčky. Časem vystřídalo svíčky na stromečku elektrické osvětlení. Díky moderním technologiím si dnes můžete dovolit nejen svítící vánoční řetězy, ale i jiné druhy vánoční osvětlení. Navíc se nemusíte obávat o bezpečnost svého domova či si dělat starosti s vysokými platbami za elektřinu.

Vánoční osvětlení podpoří sváteční atmosféruStřecha plná hvězd


Ozdobte svůj dům girlandami nebo vánočními řetězy. Nemusí to být pouze řetězy plné drobných žároviček, k dostání jsou i zajímavé řetězy plné hvězd, které dokáží váš dům proměnit v rázovitou kouzelnou chaloupku.

Osvětlená okna


Vnitřní i venkovní vánoční osvětlení ocení především děti. Můžete svá okna vyzdobit lemováním z vánočních řetězů nebo si pořídit různé svícny či třeba kometu. Dětem to vytvoří příjemnou vánoční atmosféru a budou se ještě více těšit na Ježíška.

Ozdobení stěn


Máte rádi Vánoce a jste romantičtí? Pokud máte v domě schodiště, můžete si je ozdobit různými girlandami s vánočním osvětlením. Zaměřte se i na stěny, které může zvýraznit vánoční osvětlení připomínající decentní vodopád.

Osvětlený balkón


Ani když bydlíte v paneláku, nemusí to u vás vypadat ošklivě. Ozdobte si balkon girlandami či jiným vánočním osvětlením. Světla mohou padat ve formě vodopádu nebo mohou celý balkón pouze lemovat.

Figury na zahradách


Vánoční osvětlení vypadá různě, dnes již existuje mnoho druhů a typů. Pokud máte vánoční výzdobu doopravdy rádi, můžete si pomocí vánočních osvětlených figur ozdobit i svou zahradu.

Osvětlení dveří a plotu


Je jedno, zda bydlíte v rodinném domě či v paneláku, v každém případě si o Vánocích můžete slavnostně ozdobit venkovní i vnitřní dveře. Budete se pak vracet domů s větší chutí a těšit se na příjemný pohled připomínající vánoční čas.

Venkovní vánoční osvětlení můžete navíc propojit a zajistit jeho automatické rozsvěcování. Vánoce podpořeny vánočním osvětlením pak mohou být ještě kouzelnější.


Zdroj: Kouzelné Vánoce.cz

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek