Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zima pleti nesvědčí, jak ji ošetřit, když uhodí mrazy

7. 12. 2016 | Krása
-Komerční sdělení-

Zejména pro citlivou pokožku je správná volba krému zásadní. 

Zejména v zimě často dochází k jejímu podráždění, proto doporučuji nejen hydrataci, ale současně výživu a spolehlivou ochranu pleti. Je důležité, aby zvolené přípravky byly trochu mastnější a  na kůži vytvořily příjemný ochranný film.  I ti, co mají pleť mastnější, si v dnešní nabídce najdou takové produkty, které nevyvolají tvorbu černých zátek – komedonů a přece  v chladnějších dnech pokožku ochrání. Suché pleti  naopak nevadí ani hutnější krémy.

Samozřejmě se tím nemyslí, nanášet si je v silných vrstvách. Kůže musí dostatečně „dýchat“ A pokud jste vyznavači zimních sportů, při pobytu na horách nezapomenout na přípravky  s ochranným faktorem proti slunci.  Krém by se měl dobře roztírat a neměl by vytvářet nepříjemný mastný povlak. Ideální jsou přípravky na bázi olej – voda, které pleť nezatíží, naopak. Přitom mají schopnost vysoké ochrany a pleť současně vyživují a hydratují.
SynCare ochranná emulze

Ochrání pleť před mrazem


Jako ochranný štít proti mrazu a chladu působí jedinečná emulze SynCare na bázi vody v oleji. Ve skutečnosti jde o velmi jemný rozptyl vodních částic ve výživné olejové fázi. Jemná emulze pleť nejen dokonale chrání, ale současně také zklidňuje. Přispívá k tomu obsažený panthenol a vitamín E.
Přípravek zabraňuje krystalizaci vody v buňkách a tak zamezuje dehydrataci a podráždění i mimořádně citlivé pleti se sklonem k zarudnutí. Obsahuje kvalitní UVA a UVB filtry, takže dokáže pleť účinně chránit také před zimním sluncem na horách. Emulzi lze použít také na hřbety rukou. Výsledkem je hladká a dokonale chráněná pokožka bez známek podráždění v chladném počasí i v extrémních podmínkách.

K dostání v lékárnách a kosmetických studiích.NiCream
Doporučená cena balení 75 ml je 250 Kč, 15 ml za 69 Kč.



Pro intenzívní pohodu a krásu pleti.


NiCream
je skutečně krásný (nice intensive cream). Citlivé pleti přináší  luxusní péči s viditelným efektem. Aktivní forma emulze v krému umožňuje zvýšenou prostupnost účinných látek hluboko do pokožky. Zázvorový extrakt v CO2, bohatý na fytogingeroly, spolu s výtažky z heřmánku mají výborné zklidňující a protizánětlivé vlastnosti, důležité pro úlevu pleti. NiCream zanechává pleť jemnou a vláčnou bez známek podráždění. Aplikuje se dvakrát denně  jako denní ochranný a noční výživný krém.

K dostání v lékárnách a kosmetických zařízeních za 448 Kč.



Zklidňující sérum


Zklidňující sérum


Syncare zklidňující sérum s bisabololem je určené k ošetření citlivé pleti se sklonem k začervenání a nepříjemnému pnutí. Obsahuje panenský meruňkový olej, obohacený o silici meduňky a bisabolol pro okamžité zklidnění. Bisabolol je viskózní olej a jako hlavní složka heřmánku je pro své tišící a protizánětlivé účinky využíván po staletí. Sérum je obohacené o důležité antioxidanty- vitamíny E a C, které zpomalují stárnutí buněk. Sérum zvyšuje pohodu pleti, kterou zanechává jemnou a vláčnou.

K dostání v lékárnách a kosmetických zařízeních za 434 Kč.







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !