Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní sporty

4. 12. 2009 | Vaše příběhy
Obdivuji všechny ty, co si dokáží zimu pořádně užít. Obdivuji jejich odolnost proti mrazu, sněhu, zimě.

Já jsem člověk teplomilný. Zimu moc nemusím, ano, mohla by být tak od 20. prosince do 3. ledna, a pak by už zase mohlo začít jaro.

A jestli mám ráda zimní sporty? No, jak se to vezme. Ano, ráda provozuji sáňkování - to je pro mě celkem bezpečný sport, akorát by mi mohl někdo ty sáňky posléze vytáhnout zase nahoru na kopec, ať se s nimi nemusím tahat. Na boby sednout, nevím, nevím, to asi už v mém věku nehrozí.

V televizi hrozně ráda obdivuji ty krasobruslaře a krasobruslařky a vždycky si představuji, jak tak nádherně umím na bruslích já. No, pravdou je, že na bruslích jsem obstojně stála v dětském věku, teď bych si tak maximálně polámala horní a dolní končetiny a při mém štěstí bych se praštila ještě navíc při pádu na led do hlavy, takže bych se léčila s otřesem mozku.
Zbývají lyže.

Tak na „lyžáku“ jsem byla povinně dvakrát. A nic, lyžovat mě nenaučili. Pravdou je, že na běžkách mi to jde, tedy šlo obstojně, ale jsem líná každý den lyže voskovat podle počasí jenom proto, abych si zajezdila.
Na sjezd bych raději ani nechodila. Už při představě kopce, tedy srázu dolů a sebe na lyžích na něm, se mi třesou ruce, nohy, a chce se mi na ono místo.
Brzdit umím stylem raději šup na sníh, nohy mám divně stáhnuté v  přezkáčích a strach z toho, že bych - nedej bože - zlomila půjčenou či vlastní lyži, je obrovský.

Myslím, že ze všech zimních sportů mám nejraději válení kuličky, tedy třech kuliček, hrnec mám doma, a kus mrkve taky.

Takže shrnuto podtrženo – zimní sporty mě baví a miluji je, pokud je nemusím provozovat. Vím, jsem lenoch, ale také jsem teplomilec a už jen při představě sněhu a zimy se klepu zimou a beru si na tričko svetr.

A už teď v lednu se těším na jaro a léto. Až se nebudeme muset tolik oblékat, až bude teplíčko a budeme chodit na zahrádku, na grilování, na vodu a lodičky, na procházky krajinou, prostě na sluníčko.

Diesonne - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.......vzpominam, kyz jsme ve skole jezdivaly na lyzarske vycviky do Krkonos....s jednema lyzema jsme jezdili sjezd i putovali v terenu
, pozdeji i se svymi detmi lyzovali...nadhera
Obrázek uživatelky
profil
i já se v tom poznávám. Mě nebaví ani to sáňkování a sníh nepotřebuji ani o vánocích. Bavilo mě akorát bruslení, ale i ty klasické brusle jsem vyměnila za kolečkové a provozuji to v teple.
Obrázek uživatelky
profil
Suprový článek, mluví mi z celého srdce, doma jsem ho četla nahlas, moc nás pobavil.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak tady v tom článku se poznávám na 100%Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles