Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osudové Vánoce

14. 12. 2009 | Vaše příběhy

Určitě každý z nás se těší na tu tradiční vánoční pohodu, kdy už bude vše upečené a smí se jen mlsat cukroví a koukat na televizi. Nikdo z nás nemá rád vánoční shony, ale i přesto nakupujeme vánoční dárky až na poslední chvíli.

Minulý rok jsem se přesvědčila o tom, že je lepší kupovat dárky v předstihu a ne až na poslední chvíli. A proč? Poslechněte si můj příběh. Bylo 8. prosince a do Vánoc zbývalo ještě něco přes 14 dnů. Myslela jsem si, že dárky stihnu ještě v pohodě nakoupit a užiji si přitom i legraci. Ale skutečnost byla jiná. Jelikož jsem v té době ještě studovala a měla jsem před maturitou, navalili nám ve škole na ty poslední dva týdny před Vánocemi tolik zkoušení, písemek a domácích úkolů, že jsem nevěděla, kde mi hlava stojí. Nakupování dárků jsem úplně vypustila z hlavy. Když jsem ty dva týdny nějak zázračně zvládla, uvědomila jsem si, že nemám ani jeden vánoční dárek.

Do Štědrého dne zbývaly už jen dva dny. Proto jsem ještě tentýž den nasedla do auta a jela do nedalekého obchodního centra, abych nakoupila dárky pro mou rodinu. Strávila jsem zde asi pět hodin, než jsem nakoupila vše, co jsem potřebovala. Zbývalo už jen 15 minut do zavírací doby, když jsem dostala veliký hlad. Po náročném dni, kdy jsem si vzala boty na vysokém podpatku, mě navíc bolely nohy, přesto jsem na nich musela vydržet chodit pět hodin. Rychle jsem ještě pospíchala do KFC, které bylo uprostřed obchodního centra, abych si koupila aspoň nějaké jídlo na cestu. Bohužel, nebo spíš bohudík, jsem si nevšimla, že paní uklízečka zrovna vytřela podlahu a já, jak jsem letěla, abych si stihla ještě koupit jídlo, udělala jsem na té mokré podlaze takovou "holubičku", že kdyby tam nestál ON, ležím na zemi jak široká tak dlouhá. Samozdřejmě, že všechny dárky popadaly na zem z mých rukou.

Ale já jsem jako zázrakem stála na nohou. Když jsem se otočila, abych se podívala na svého záchránce, zastavilo se mi srdce. Byl to krásný a statný muž. Vydrmolila jsem nějakou omluvu a chtěla rychle zmizet, jak jsem se cítila trapně. Ale ten muž mě zastavil a představil se mi jako Michal. Jelikož rozhlas v obchoďáku už hlásil, že za pět minut zavírají, nechala jsem jídlo plavat, ikdyž jsem měla neskutečný hlad, a společně s Michalem jsme šli na parkoviště.

Cestou se mě ptal, kam jsem tak spěchala, a když jsem mu řekla celou pravdu, pozval mě do restaurace, která byla hned vedle obchoďáku. Sice jsem se poučila, že dárky už nebudu kupovat na poslední chvíli, protože takové spěchy mi za to nestojí, ale jsem ráda, že minulý rok jsem nakupovala na poslední chvíli. S Michalem budem za pár dnů slavit naše roční výročí co spolu chodíme. Miluji ho a on mně, a věřím, že nás dal dohromady osud.

Autor: JaniCZkaA



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Držím Vám samozřejmě palečky, ať Vám to vydrží. Dneska není jednoduché najít spřízněnou dušiSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já to říkám stále, že takovéhle hezké náhody jsou na seznámení nejlepší. I my jsme se s mým mužem seznámili podobnou náhodou před 11 lety a dnes už máme 6ti letého synka a doufám, že další na cestěSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc hzký článek, ať vám to vydrží navěkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda