Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neschovávejte dárečky - nenajdete je...

1. 12. 2009 | Vaše příběhy

Nastal Štědrý večer, překrásný vánoční čas, usedli jsme ke štědrovečerní večeri, klasický kapřík s výborným salátkem, nezbytný přípitek na zdraví a vzájemné popřání, které je nade vše: "Abychom se za rok zase všichni ve zdraví sešli." Vynikající rybí polévka, následně kapřík byl jako z marcipánu, nicméně jsme neustále museli sledovat našeho jezevčíka Dona, zda-li si rozbalí jen svůj dárek, nebo už začal rozbalovat i ty další. Kočku pro změnu nezajímaly zabalené dárky, ale visící ozdoby, takže si neustále pinkala s kouličkami na stromku, ačkoli jsme si mysleli, že jsme je dali dostatečně vysoko.

Naštěstí si pejsek své milované vepřové ouško našel. Protože tam již další "voňavá ouška" nebyla, a kočičku přestalo nakonec pinkání s ozdobami bavit, zřejmě proto, protože se žádná ozdoba nerozbila, strhla třásně a odnesla si je na hraní do svého pelíšku. My jsme tedy mohli v klidu dovečeřet a neporušit obyčej "nevstávání od stolu během večeře". Nastalo rozbalování dárků. Díky psovi, kterého přestalo kousání ucha bavit, byl balicí papír na kusy po celém bytě, protože ho moc rád trhá, vlastně ho komplet skartuje.

Všichni byli spokojeni s dárečky, nastal pohodový večer při pohádce a sklence vína. Druhý den vždy přijíždí maminčina sestra s dětmi. Bylo jako vždy veselo, nastalo rozdávání dalších dárečků, pes si zopakoval včerejší papírový vtípek a potom už se sedělo u stromečku a povídalo se u kafíčka, cukroví a dalších dobrůtek. Ukazovali jsme dárky, které jsme dostali, a když řekla sestřenice, že dostala hezkou manikůru, máma najednou nenápadně odběhla se slovy "ježiš" do ložnice a hledala skrýš ve skříni, kde mi manikůru schovala jako dárek. Zasmáli jsme se a povídalo se dál. Co následovalo dál, jistě tušíte, mamka běžela ke své schovce ve skříni ještě dvakrát a my zjišťovali, že jsme byli ještě hodnější než včera a opožděná radost byla upřímná stejně jako smích všech přítomných. Poslední opravdu dobře schovaný dáreček jsem dostala v březnu. Naštěstí se nezkazil :-)

Autor: hsebik



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ano, stává se to - jak nadpis praví - dárky neschovávat a hned balit - pak je nemůžeme najít Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to je hezkéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezké!
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem zrovna dnes našla dáreček, který jsem měla koupený už loni a před Vánocemi ho ne a ne najít. Až letos. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles