Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letí k nám Ježíšek

9. 12. 2009 | Vaše příběhy

Když byla dcera malá, chodili jsme na Štědrý večer vyhlížet z oken Ježíška, jestli už k nám letí. Vždy jsme já nebo manžel dceru zabavili a ten druhý šel potají nanosit dárky pod stromeček v obývacím pokoji a nenápadně zazvonit, jako že Ježíšek už přišel.


Jednou, to byly dceři asi 3 roky, stála u okna a volala: Ježíšku, nezapomeň na nás. Soused stál náhodou vedle na balkoně, v té tmě nebyl vidět, slyšel to a odpověděl: Už letím.... V první chvíli jsme se vylekali všichni, ale dcera byla šťastná a nadšená.

Začala stále dokola opakovat: Ježíšek mě slyšel, Ježíšek mě slyšel a už k nám letí.... Jen my s manželem jsme poznali, kdo je  náš Ježíšek.

Po letech - to už bylo dceři asi 15 let, na tuto vtipnou historku u nás soused při kávě vzpomínal a když odešel domů, dcera se mě zeptala: To byl opravdu soused? A byla viditelně zklamaná.

Zřejmě tomu chudák celou tu dobu věřila, že jí tenkrát Ježíšek odpověděl, i když jsme jí před nástupem do 1. třídy vysvětlili, že Ježíšek není, ale že je hezké, když si na to dospělí hrají.



Autor: etyp



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !