Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční trhy v Brně

9. 12. 2010 | Vánoční slavnosti

Tak jako každý rok, i letos se v Brně konají vánoční trhy. Ve dnech 10. – 19. prosince se konají vánoční trhy na brněnském výstavišti. Ve městě, na náměstí Svobody a Zelném trhu jsou už vánoční trhy v plném proudu.

 

Vánoční trhy na brněnském výstavišti

Ve dnech 10. – 19. prosince jsou brány výstaviště návštěvníkům otevřeny od 9.00 – 18.00 hodin. V pavilonech F a G1 návštěvníci najdou prakticky veškerý, nejen vánoční sortiment. Originální dárek můžete zakoupit také v Řemeslnickém jarmarku, kde bude pracovat zhruba třicet řemeslníků.

Nebude chybět ani pestrý doprovodný program, kde například vystoupí Naďa Urbánková, Karel Gott Revival, Eva a Vašek, Jana Koubková, Bokomara a další. V pavilonu F se bude líbit hlavně dětem. Svým vystoupením je potěší například Dáda Patrasová, Majda z Kouzelné školky, kouzelník Jirka Hadaš nebo 5Angeles.

Ve všední dny zábavná show bude začínat ve 14.00 hodin o víkendu se na ni mohou návštěvníci těšit už od 11.00 hodin.

I milovníci dobrého jídla si přijdou na své. Stánky budou umístěny před pavilony F a G1 a už zdálky k Vám budou vonět grilované klobásy, bramboráky, guláš, polévky a zabíjačkové speciality. A pokud někomu bude zima, určitě ho zahřeje horká medovina, svařené vínečko nebo grog.

 

Vánoční trhy na náměstí Svobody a Zelném trhu

Vánoční trhy začaly rozsvícením vánočního stromu na náměstí Svobody v pátek 26.11. je to nádherný, sedmnáctimetrový smrk, který si brňané sami vybrali v anketě. Na stromě je třicet tisíc úsporných žárovek, září na něm bílé sněhové vločky a hvězdy, a také krásné červené a zlaté koule. Na večer a v noci pak na něm září sedmdesát snowballů, které připomínají padající sníh. Hned u stromu stojí kasička, do které jako každý rok můžete přispívat.

Vedle vánočního stromu je nádherný Betlém s šedesáti figurkami v životní velikosti. Děti potěší a povozí polární expres a je tu také ZOO koutek, kde je živý oslík a ovečka.

Najdete zde mnoho stánků, které nabízejí tradiční řemeslnickou výrobu, stánky s jídlem, výborný trdelník, medovinu, perník, keramiku, ozdoby na vánoční stromeček, a mnoho dalších. Každý si tu přijde na své a nějaký tip na vánoční dáreček tu určitě najde.

I tady, na náměstí Svobody je každý den bohatý doprovodný program.

 

Nakonec si nezapomeňte zajít na zvoničku a zazvonit si na zvonek, podle tradice, když si člověk zazvoní a bude si něco přát, tak se mu to splní. Ať se Vám tedy splní všechna přání.

 

Šťastné a veselé Vánoce všem.

 

Iris – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
somarik bol zlatý
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles