Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční pes Ťapina

12. 04. 2015 | Vaše příběhy
Den před Štědrým večerem moje vánoční přípravy vrcholily. Ještě vytřít, vynést koš a už jsem se viděla v posteli. Abych vůbec ráno vstala, jak jsem byla unavená. Manžel se nabídl, že dojde vysypat koš. Normálně sám od sebe nejde, tak jsem to uvítala. Najednou na mne volá, abych šla dolů do chodby. Neměla jsem ani sílu letět po schodech, tak jsem jen odsekla. Najednou stojí ve dveřích a držel v ruce štěně, asi 4měsíční a strašně ošklivé.

Vzhledem k tomu, že už jsme dva psy měli, jeho nadšení jsem nesdílela. O Štědrém dnu on obíhal okolí, jestli někomu nechybí pes a já zase se štěnětem lítala ven a vytírala neustále louže. Tak to bylo celé svátky. Pohladili jsme ji a ona se počůrala, vynadala jsem jí za to a počůrala se znovu. Po svátcích si ji vzala jedna kolegyně z práce, ale po dvou dnech ji vrátila, jsou s ní prý pořád venku a stejně je to u nich samá louže. Nikdo ji nesháněl, a já se ani nedivila.

vánoční pesAž asi po třech měsících jsme se dozvěděli, komu patřila a že byla týraná. Proto tolik louží. Byla plašan, utíkala. Jednou zdrhla, nemohli jsme ji najít. Pak se doplížila domů a bylo jasný, že se potkala s autem. Honem na veterinu, měla prasklé plíce a šlo jí o život. Když jsem viděla v pelechu ty zoufalý oči, došlo mi, jak moc si přeji, aby žila.  Po tom všem jsem si na ni zvykla a tvrdím, že máme třetího nejošklivějšího psa v Trutnově, protože jsem viděla i dva horší. Teď už jí jsou 4 roky, je to sice neuvěřitelný vidlák, pořád vyjukaná, ale vděčná. Neutíká a většinou poslechne. Vděčná za pohlazení.

Reakce lidí, když ji vidí, jsou vesměs negativní. Jedna paní, která nevěděla, že ke mně patří, ji nazvala „hnusným psem“. Mně to ale nevadí. Jsem na tom stejně. Taky mi nebylo krásy dopřáno. Směju se, že se mi tenkrát Ježíšek pomstil a že na tyhle Vánoce nezapomenu. Mám ale psí kámošku, které můžu všechno říct a nikomu to nevyžvaní. Odpustila jsem jí zlikvidovaný boty, knížky, i ten prokousnutý mobil.


Juzina - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je 3koda, že zde nemůžeme vidět fotky Vaší ŤÁPY a posoudit, jak moc je "ošklivá"! Já myslím, že to nebude tak zlé. Víš alespoň jaké rase se nejvíc podobá ?
Obrázek uživatelky
profil
článek. Je od vás šlechetné, že jste si pejska vzali. Jestli je na obrázku ten, o kterém v článku píšete, vůbec se mi ošklivý nezdá!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles