Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vánoční nákupy v supermarketech - ráj zlodějů

14. 12. 2010 | Vaše příběhy
Blíží se Vánoce a  s nimi i nákupní šílenství. Nechť Vám všem je moje loňská zkušenost varováním a současně i poučením. Dva dny před Štědrým dnem jsem vyrazila do supermarketu dokoupit ještě potraviny pro přípravu štědrovečerní večeře.

V oddělení zeleniny, právě když jsem šla vážit vybranou zeleninu, mě lehce odstrčila starší paní, na váhu si dala svou zeleninu a mžourajíc na ikonky jednotlivých druhů mě poprosila, abych jí pomohla najít mandarinky, prý špatně vidí. I já jsem krátkozraká, proto používám brýle na blízko, musela jsem otevřít tašku a vyndat pouzdro s brýlemi. Abych nezdržovala onu dámu ani sebe, rychle jsem si nasadila brýle a pomohla jí najít na váze hledanou ikonku.

V ten okamžik do mě zezadu vrazil vozíkem nějaký muž. Váha byla v nejužším místě uličky, a tak jsem tomu nevěnovala žádnou pozoronost. Paní poděkovala, já jsem dokončila svůj nákup a vydala se k pokladně. Jaké bylo však mé překvapení, když jsem u pokladny zjistila, že nemám čím zaplatit, neboť mi chybí peněženka. Okamžitě jsem ztrátu nahlásila na informacích a požádala je, aby zavolali policii. Vzhledem k tomu, že jsem měla v peněžence veškeré své doklady, včetně platební karty, okamžitě jsem kartu zablokovala.

Policie sice přijela během několika minut, ale to bylo to jediné pozitivní. Odvezli mě na služebnu, kde jsme několik hodin sepisovali protokol a na rozloučenou mi sdělili, že mi moc nadějí nedávají, neboť podobných krádeží před Vánocemi mají nahlášeny desítky denně. Bez dokladů, bez peněz a bez nálady jsem se tedy vydala domů.

Bohužel, když jsem se mezi svátky vydala do svého bankovního ústavu, abych dala do pořádku svůj zablokovaný účet, zjistila jsem, že vlastně ani není co dát do pořádku, neboť na kontě nemám už nic. Doklady ani peněženka se pochopitelně nenašly, takže k dalším dlouhým hodinám stráveným na policii přibyly i nekonečné hodiny strávené na úřadech. Ani dnes nevěřím pesimistickému rčení, že každý dobrý skutek by měl být po zásluze potrestán, jen bych byla ráda, aby podobný předvánoční šok zažilo co možná nejméně z vás a abychom svou obezřetností zlodějům a zlodějíčkům, kteří by rádi zadarmo ke štěstí přišli, nedali v tom letošním
předvánočním shonu ani tu nejmenší šanci.


Autor:EsterLi

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nejvíc mě štve, jak jsou zloději drzí a vlastně zasáhnou do Vašeho území, ať je to kabelka, kam si u mě nikdo doma nedovolí lézt, ale zloděj si tam klidně hrábne. Před 7 lety mě v 1 hodinu ráno probudilo jemné cvakání, okamžitě jsem si uvědomila, že to je otvírání okna - byl leden, ve vteřině jsem pomyslela - zloděj. Manžel spal jak dřevo, přesto jsem dělala jakože s ním mluvím velmi nahlas a říkala jsem: Volej policii,jsou tu zloději. Zloději slyšeli mé hlasité volání, utekli. Přivolaná policie nám sdělila, že se vlastně ani ničeho nedopustili, protože nám jen otevřeli okno. Nechtěla jsem domýšlet, jak by to dopadlo, kdybych nebyla doma. Manžel je na vozíku a když spí nemůže se ničemu bránit. Ten pocit, že někdo nezvaným otevřením okna se k nám snažil vniknout zůstal na dlouho a doma jsem se pak necítila bezpečně. V noci stále sleduji podezřelé zvuky a budím se.
Obrázek uživatelky
profil
moc a moc smutnéé,ale bohužel se to stává čím dál častěji!!!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles