Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy ve vánočních dekoracích

21. 12. 2014 | Praktické rady
Vánoce jsou symbolem pohody, radosti a sdílení s nejbližšími. Období, které naplňují vůně, chutě a příjemné očekávání. Ke všeobecnému souladu těchto krásných svátků patří dekorace a slavnostně prostřený stůl.

Stolování o vánočních svátcích je takřka dominantou všeho dění, vše je sváteční, stůl je krásně prostřený. Vždyť taky příprava, nakupování, vaření a pečení vyžadovaly dost invence a snažení, abychom si právě v čase vánočním, v pohodě a klidu všechny ty dobrůtky užili a vychutnali. Na vánočním stolování si tedy rádi dáváme záležet.

Trendy ve vánočních dekoracích

Je nespočet možností, jak ladit vánoční dekorace, které barvy nebo textury vybrat, jaké doplňky použít. Z oceánu nápadů jsme pro vás připravili tři následující tipy:

Trendy ve vánočních dekoracíchRůžová s bílou nebo zlatou
– je naprostým hitem letošních Vánoc. Můžeme použít všechny odstíny růžové, až fialové a volně je kombinovat s bílými a stříbrnými prvky. Nebo se pustit do odvážnější růžovo-zlaté kombinace. Základem může být větvička z jehličnanu nebo svazek několika suchých větviček. Letos se sází na jemnost a transparentnost, jsou zde různá vlákna, peří, chmýří, ale také korálky a skleněné ozdoby.

Elegantní krémové aranžmá
v béžovo - hnědo - zlaté barvě bude ladit k vánočnímu cukroví. Takže, pokud rádi pečete, můžete směle nachystat i dekorace v odstínech kakaa a vanilkového krému. Celek bude působit decentně a elegantně. Zde mezi doplňky mají své místo například klasické nebo třpytivé skleněné koule.  

Rustikální aranžmá – původně patřilo spíše do venkovských chalup, ale stále častěji se objevuje i v jiných rodinách. Zejména, pokud jste fanoušky zdravého životního stylu, nebo máte doma ještě malé děti, volba přírodních prvků v dekoraci je ta pravá. Použít můžete různá dřevíčka, pláty stromové kůry a šišky. Nešlápnete vedle ani s ořechy a skořicí.

Aranžmá dozdobíme svíčkami, pestrými stužkami a slaměnými a textilními ozdobičkami.

Zdroj: Henkel


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice