Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!

8. 04. 2012 | Televizní tipy
Slavný seriál s originálním názvem Bones se opět vrací na obrazovky. Premiérová šestá řada Sběratelů kostí startuje 10. dubna, další díly mohou diváci sledovat vždy každé úterý ve 22.25 hodin. Pokud jste si oblíbili Kůstku a zvláštního agenta Bootha, máte se opět na co těšit.

Sběratelé kostí si už mnoho let drží pozici jednoho z nejoblíbenějších a nejsledovanějších amerických detektivních seriálů. Dr. Brennanová (Emily Deschanelová) se svým týmem z Jeffersonova institutu zkoumá lidské ostatky, aby identifikovala oběti zločinů. Reálné vyšetřování, v němž analýzy kosterních pozůstatků hrají hlavní roli, vede zvláštní agent Booth (David Boreanaz). Z doktorky – přezdívané Kůstka – a agenta se v průběhu seriálového děje stal velmi zajímavý pár. Úspěch Sběratelů kostí spočívá Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!zejména v kombinaci černého humoru, morbidních případů a převratných vědeckých postupů, děj je navíc okořeněn spletitými osobními vztahy hlavních postav.

V minulé sérii se konečně agent Booth doktorce Brennanové vyznal ze svých citů. Její odpověď však byla záporná, jeho náklonnost nemůže opětovat. V emocemi nabitém finále se členové týmu Jeffersonova ústavu rozhodli, že se každý vydá vlastní cestou. Booth i Brennanová opustili Washington a domluvili se, že se sejdou za rok.

Na začátku šesté série Sběratelů kostí se jejich plány změní. Uběhne sotva sedm měsíců a Cam se jako federální patoložka dostane do problémů kvůli ostatkům neidentifikovaného chlapce. Její přátelé se jeden po druhém vracejí ze světa domů, aby pomohli případ vyřešit a zachránili její pověst. Po dobu odloučení však většina ztratila elán a chvíli potrvá, než se znovu sladí v bezchybně fungující tým.

V premiérové šesté řadě se naposledy vrátí Heather Taffetová jako Hrobařka a představí se ostřelovač Jacob Broadsky, nový úhlavní nepřítel. Boothovi dost zavaří, protože býval jeho mentorem v armádě. Jedna epizoda je natočená pouze z pohledu doktorky Brennanové. Identifikuje oběť jako doktorku, která je jí povahou a životním stylem velice podobná. Kůstka se snaží zjistit, proč musela přijít o život, a diváci uvidí svět přesně tak, jak ho vnímá ona.

Seriál Sběratelé kostí producentů Harta Hansona, Barry Josephsona a Stephena Nathana je inspirován životem a knihami skutečné forenzní antropoložky Kathy Riechsové. Autoři používají takzvanou scenáristickou bibli. Do té se zapisují všechny vraždy, zbraně a motivy, které se v seriálu objevily. Průměrně trvá 21 dní, než je seriálová epizoda připravena k odvysílání. Postprodukční proces zahrnuje střih, smíchání zvuku, přidání obrazových vložek, vizuálních efektů a úpravy barev. Na konci každé sezony se originální kazety uloží do trezoru v bývalém kansaském solném dole, asi 200 metrů pod povrch země. Vedlejší herci do jedné epizody jsou vybíráni průměrně ze 4000 uchazečů. Ve stovce epizod hrálo přes 1300 lidí. Než je herec přijat, musí ho schválit šéf castingu, režisér epizody, výkonní producenti, scenárista, studio 20th Century Fox a distributor. V seriálu Sběratelé kostí hráli tři Deschanelové (Emily, Zooey a Caleb) a dva Boreanazové (David a jeho otec).

Prémiovou šestou řadu seriálu Sběratelé kostí můžete sledovat od 10. dubna každé úterý ve 22.25 na Prima family!


Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!:

Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
Je tu nová řada seriálu Sběratelé kostí!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsem ráda že dávají další pokračování.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tento seriál taky můžuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík už se těším.Kůstku můžu...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles