Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sny posledních dnů

22. 12. 2010 | Vaše příběhy

V posledních dnech se mi zdá plno různých, hezkých, ošklivých, smutných, ale i veselých snů. Mezi ty hezké sny, co se mi zdály, patří sny o Vánocích, kde například jsem byla s kamarádem a kamarádkou nakupovat vánoční dárky a on mě delší dobu miluje a když tak nakupujeme, tak mně se tam zalíbil jeden koberec a on říkal, proč si ho nekoupím a já na to, že nemůžu, že na to nemám, a on řekl, že mi ho klidně koupí. Kamarádka mi úplně záviděla, a tak aby se na mě nenaštvala, tak jí ten můj kamarád taky něco koupil.

Další sen je už ošklivější verze. Zdálo se mi, že jednou jsem šla s několika kamarádkami ven, a už se stmívalo, a tak jsem šla sama domů a na jednom stromě visel nějaký oběšený pán, začala jsem křičet a uslyšel mě můj kamarád, který šel stejnou cestou, ale trošku později, domů. Začal mě uklidňovat, byla jsem hodně v šoku.

A z tohoto snu jsem se probudila úplně mokrá a třásla jsem se. Protože před měsícem se u nás ve vedlejší vesnici oběsil jeden muž. A ještě se mi o tom muselo zdát. Vtipné taky, o kamarádovi a jeho legráckách, nebo dokonce o našich příšerných sousedech, jak mě sledovali a potom se mi vysmívali. Nebo když jsem byla menší a měli jsme ještě pejska (byl už hodně starej) zdál se mi pořád jeden a ten samý sen, třeba vždycky po měsíci, nebo tak nějak.

Ale neuvědomovala jsem si to, až vždycky když jsem se probudila, tak jsem si říkala, hergot, ten sen mi něco připomíná, a potom jsem si vzpomněla, že už se mi několikrát zdál. A nebyl to zrovna hezký sen, nazvala bych to spíš jako noční můru. Poslední dobou se mi zdají jen ty hezké a vtipné sny a jsem za ně moc ráda. Vždy, když se ráno probudím a zrovna si na ně vzpomenu, tak se musím smát, a hned je povyprávím mamce a kamarádce ve škole, kde si takhle sdělujeme, co se nám zrovna zdálo.

 

Barusska - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles