Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snad veselé Vánoce

27. 11. 2009 | Vaše příběhy

Už je to přesně rok, co já, můj přítel Petr a naše dceruška Nikolka bydlíme odděleně. Dělí nás sice pouhých 12 kilometrů, ale je to smutné.

Za ten rok se stalo mnoho věcí. Vzpomínám si na naše poslední Vánoce pohromadě. Bylo to u mých rodičů. My ženské jsme připravovaly večeři a kluci se starali o děti. Nastal večer, najedli jsme se a těšili se na darky. A hlavně na reakce dětí. Ty byly prostě užasné. Radost, veselý dětský křik - no nádhera. Pak jsme poprosilï rodiče, jestli nám pohlídají naši Nikču, u nás totiž byla vánoční diskotéka. Pustili nás bez problémů.

A jak si tak jedeme (120km/hod), vběhla nám do cesty srnka. Srazili jsme ji, ale díky Petově rychlé reakci se nám nic nestalo, odneslo to jen auto. Tak jsme jeli pro jiné auto a nenechali si zkazit Vánoce.

No a letos se toho odehrálo docela dost, příjde mi to jako nějaká americká komedie. Po pěti letech mě Petr podvedl. V létě si našel o 6 let mladší přítelkyni, 17letou dívku. Když se se mnou rozešel, zjistila jsem, že čekám další dětátko.Tak jsem mu to, ač nerada, napsala. Tvrdil ,že to není jeho a tak dál. Zažádala jsem o alimenty. Já jsem nikdy neměla potřebu mu zahnout. Říkala jsem si, že to bude úlet jen na prázdniny. Taky byl. Pár dní před soudem Petr přišel a prosil, brečel, škemral, ať ho vezmu zpět, že toho lituje, dokonce mě požádal o ruku. Fajn, miluju ho, odpustila jsem mu. Za vším jsme udělali tlustou černou čáru. 

Zjistila jsem, že budeme mít chlapečka. Ted se blíží Vanoce a datum mého porodu. Jsem smutná, protože všechny naše snahy sehnat bydlení jsou neúspěšné. Přála bych si od Ježíška jedinou věc, být zase jako rodinka na Vánoce spolu. Já nepotřebuji dárky, pro mě je dárek mít svoji rodinu pohromadě. Vlastně ještě jeden, zůstat na Vánoce doma a ne v porodnici. I když by to byl krásný dáreček pod stromečkem, ale bez bydlení.Tak snad mi Ježíšek nadělí to, po čem toužím. Za celý rok jsem si zkusila dost, tak snad se mi to v dobrém vrátí.

Přeji všem krásného a bohatého Ježíška a ať se splní každičké přání. Mějte se hezky...Vaše Lucie


Autor: Lulu86

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !