Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Silvestr s kamarádkami

28. 12. 2010 | Vaše příběhy

Jako každý rok, i tentokrát jsme s kámoškami přemýšlely, co na Silvestra podnikneme, nahrálo mi, že sestra s přítelem odjížděli na hory a tak jsem se jich zeptala, jestli bych nemohla oslavit Silvestra u nich v bytě a oni souhlasili. Jupí, uděláme párty, na kterou nezapomeneme, hned jsme se daly do příprav s kámoškami.

Anet měla knihu s míchanými nápoji, tak jsme předem rozmýšlely, co si namícháme, náš favorit byla bowle, vypadalo to lákavě a rozhodly jsme se otestovat, stačilo jen nakoupit ingredience: 2 l bílého vína, šampaňské (to jsme koupily 3x, i na přípitek), pleskačka vodky, deci balantinky a pak plechovku koktejlového ovoce, jahod a ananasu.

Zbytek se dolil minerální vodou. Asi 5 litrů míchaného koktejlu pro 3 holky, nějaké chuťovky, chipsy, prostě parádní začátek Silvestra. Plán byl jasný, před půlnocí vyrazit taxíkem do města, bouchnout další šampaňský a pak oslavit Nový rok. Zábava na bytě probíhala suprově, plno fotek, dárečky jsme si předaly a smály se a popíjely. Když jsme asi v 19 hod dopily poslední kapky bowle, daly jsme se ještě do vína, které jsme si koupily navíc a kolem 23. hodiny jsme vyrazily do města.

Tam jsme si daly ještě šampaňské a šly na diskotéku, po cestě na nás děti házely petardy a jak jsme se jim snažily uniknout, tak jsme se daly do běhu, ale asi vlivem těžkých nohou jsme sebou práskly na zem, tím jsem si urvala i jedno poutko kabelky, což jsem dávala za vinu těm dítkám, že mi to rozrazila petarda, zvedly jsme se a jak jsme se shodly s kamarádkami, od té doby se nám zatmělo a víc si nepamatujeme, jedna si teda vzpomněla, že jsme si na diskotéce připíjely vínem na Nový rok, ale já si pamatuju až ranní probuzení na bytě na gauči v obyváku, v oblečení, ve kterém jsme vyrazily.

S kámoškou jsme si slíbily, že už tohle nikdy opakovat nebudeme, protože si nic nepamatujeme, a tak z toho nic nemáme. Akorát modřiny na rukách a koleni :)

 

martiinkaa - čtenářka 

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !