Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Radovánky na sněhu

1. 01. 2011 | Vaše příběhy

Přiznám se, že jsem zimu nikdy neměla ráda. Dokonce ani ne sníh a zábavu na něm. Nesportuji, naši mne nikdy nevedli k lyžovaní, bruslila jsem jen jednou ve škole a nebavilo mne to. Proto jsem toto období víceméně přežívala. Když se narodily děti, vše se změnilo. Musela jsem s nimi chodit na procházky, ony se radovaly z maličkostí a chtěly dovádět - koulovaly se, sáňkovaly, blbly ve sněhu a byly šťastné.

 

Pomalu jsem si začala brát zimu na milost. Už mi tak nevadilo být venku, hlavně, že děti byly spokojené a já tedy taky. Nechtěla jsem, aby dopadly jako já a měly ze zimního období trauma už od podzimu. Tak jsme vyrazily s kamarádkou na hory. Už tím, že děti byly nadšené, jsem se začínala těšit i na to lyžování. Myslela jsem - dám děcka do školičky a já si u svařáku budu povídat s přítelkyní. Ale nakonec vše dopadlo jinak - začala jsem se také učit lyžovat.

 

Nadšení dětí bylo nakažlivé. A tak jsem si i já s kamarádkou půjčila lyžařskou výstroj a přihlásila se do kurzu pro začátečníky. Sice mne to stálo hodně peněz, ale nelituju. Mohla jsem pak předávat zkušenosti dětem, které lyžování bavilo, ale potřebovaly (stejně jako já) trénovat. Mně šla líp teorie, jim praxe. Hlavní ale bylo, že jsme si to všichni užívali! Nyní je klukovi 8 a dcerce 5 a oba jezdí lépe než já. Pro mě je však nejdůležitější, že mě naučily mít rády zimu.

 

Zkuste se na vše dívat dětskýma očima, užívat si maličkostí, rozhlížet se kolem a zkoušet vše nové. I to, o čem jste si mysleli, že nezvládnete nebo by vás to nebavilo. Prostě to nejdřív zkuste, a pak se uvidí. Samozřejmě mám stále raději léto, jen už nepanikařím v září kvůli nadcházejícím měsícům. A to vše díky dětem. Děkuju. Zuzana. P.S. Někomu pomáhá i pobyt u moře v teple. já to ještě nezkoušela, i když o tom každý rok sním. Vymlouvala jsem se vždy na finance, ale ono to je nakonec stejně drahé jako pobyt v Krkonoších s permicí na vlek.

 

Zuzkadas - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale nesmí být dlouhá,tzn.do května ale vadí mi, když je týden -15 a další týden 2 nad nulou. Někdy se to změní ze dne na den, jako právě v této zimě.
Hezká zima se dá celkem dobře přežít, ale to je málokdy.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles