Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vytvořte si příjemnou vánoční atmosféru

18. 10. 2011 | Praktické rady
Zelená doplněná fialovou je hitem letošních Vánoc. Vánoce jsou nejzářivější svátky v roce a podle toho by měla vypadat i výzdoba bytů a domů. Loňský rok byl ve znamení fialové, která zůstává stále trendy i o letošních Vánocích. Pokud ale chcete mít dům i vánoční stromeček opravdu podle posledních módních trendů, doplňte fialové ozdoby zelenými! Zelená je letos barva číslo jedna. Nebojte se jí a zkuste zelené ozdoby zkombinovat s fialovými. Budete mile překvapeni.

Patříte k těm, kteří Vánoce pojímají tradičně? Červená ani zlatá nevyjde z módy nikdy, vybírat můžete i z oblíbených slámových ozdob. Na Vánoce nezapomeňte rozzářit okna i zahrady vánočními světýlky, na stole nesmí chybět adventní věnec. Byt jemně ozdobíte různými druhy zápichů a dekorací do květináčů, dětem uděláte vanoceradost veselými okenními samolepkami s vánočními motivy.

Vánoční stromečky a ozdoby
Tradiční červenou a zlatou určitě nic nezkazíte, ale proč nezkusit něco nového? Ozdobte stromeček fialovou, zelenou či jejich kombinací, která vypadá skvěle. Zajímavě vypadají i ozdoby černé nebo tmavě červené.

Netradiční černá a tmavě červená
Napadlo vás někdy obléct stromeček do černé barvy? Zkuste to! V kombinaci s červenou působí elegantně.

Nesmrtelná klasika

Kdo si nepotrpí na experimenty, může zvolit i oblíbenou klasiku. Červeno-zlatou kombinací nebo slámovými ozdobami nikdy nic nezkazíte.

Umělé stromky už téměř nerozeznáte od přírodních. Díky nové technologii výroby a moderním materiálům se stromky nemačkají, takže se po vyndání z krabice nemusíte zdržovat dlouhým upravováním.

Světýlka do bytu i na zahradu

Opravdové Vánoce jsou plné světel. Vybírat můžete z mnoha barevných i čirých variant nebo podle počtu žároviček, který se pohybuje od dvaceti až do dvou set. Vánočními světýlky nezapomeňte ozdobit stromeček, interiér, okna, ale i zahradu!

Vánoce pro celý dům
Vánoční výzdoba se rozhodně nemusí omezit na stromeček, ozdoby a světýlka. Vánoce mohou být vidět všude.
 
Vánoční věnce
Vánočním věncem ozdobíte stůl nebo ho můžete využít jako závěsnou dekoraci na dveře.

Svícínek na svíčku
Svícny a svíčky k Vánocům patří. Vánoční svícen krásně dozdobí vánoční tabuli nebo rozzáří okna.

Adventní věnec
Vánoce bez adventního věnce nejsou Vánoce. Letos si můžete vybrat věnec ve všech barvách, včetně trendové zelené. Nezapomeňte, že věnec nás provází celým adventem, takže ho kupte před první adventní nedělí.

Vánoční zápich
Zápichy jsou malé dekorace, které vytvoří atmosféru celého bytu. Dejte je do květináčů nebo váz, uvidíte, jak rozzáří interiér.

Samolepky na okna
Samolepky ozdobí okna a vytvoří pohádkovou atmosféru.

Vánoce s dětmi a pro děti
Nálepky na okna se hodí i do dětských pokojů. Vyberte veselý motiv, který se dětem zalíbí. Zkusit můžete třeba samolepky plastické.

Ponožky na dárky

Veselé ponožky na dárky ve třech provedeních se hodí na ovoce od Barborky, na sladkosti od Mikuláše nebo na menší dárečky od Ježíška.

Keramický zvonek

Krásně zvonicí zvoneček nesmí na Štědrý den chybět, vždyť podle čeho by děti poznaly, že přišel Ježíšek?

Zdroj: Tesco

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Vánoce jsou nejkrásnější svátky,je úplně jedno jaká barva je in , krásně svítící a zářivé ozdoby jsou nejhezčí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás doma vládnou o Vánocích pouze 2 barevné kombinace - modrá se stříbrnou a červená se zlatou. Vánoce jsou podle mého svátky klidu a tradic, proto na nějaké barevné experimentování kašlu. Na druhou stranu, loni měla kamarádka černo - červené ozdoby a vypadalo to fakt hezky.. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Článek dosti o ničem!Nebo že by reklama na Tesco?
Fuj!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bff, fialovou nemam rada, kdy uz konecne zmizi? sve vanoce si ve fialove rozhodne nepredstavuju. asi ma Tesco ma plny velkosklady fialovych dekoraci z lonska, ktery potrebuje prodat
Obrázek uživatelky
profil
hiž před dušičkami? Začínám si připadat, jako v naších? supermarketech. To snad nemá CHŽ zapotřebí. Nebo snad ano? Není jiných témat?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles