Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejkrásnější Vánoce u nás

24. 12. 2015 | Vaše příběhy
Jak probíhaly ty nejkrásnější Vánoce u nás minulý rok?

To měla být naše malá ještě v bříšku a my jsme se měli sejít u našich rodičů a prožít pohodový den, vše bylo ale jinak. Malá se asi tak těšila na Ježíška, že začala nenápadně šťouchat a kopat, až jsem si říkala:

„Hm, že by to bylo dnes? Ale to snad ne, máme čas ještě tři týdny.“
Mám vůbec plašit a říkat něco manželovi? Asi radši ne, ještě by z toho byl chudák vyplašený.
Za pár hodin: „Ty zlato, tady máš tašku a jedem.“
Manžel: „Jako kam, vždyť máme být u vašich až za 3 hodiny a zabalila jsi tam i ten dárek ode mě?“ „No - tak tam už asi dnes nedojedeme a Ježíšek bude muset přijít za námi do porodnice.“ Ani jsme nikomu nic nestačili zavolat, znáte to, kolotoč povinností v porodnici, vyplňovat papíry, doktoři naštvaní, že nemají ani o Vánocích klid atd.

vánoceAž potom telefonát od mamky, kde jsme, co nás zdrželo. „Rodíme!!!“ Mamka: „To je dobrý vtip, takhle si z nás utahovat, už ať jste tady, za chvíli je večeře!!!“  „Ale my opravdu rodíme!!!“ No chvilku jim to dalo, než zjistili, že je to pravda a nemohli se dočkat, až bude malá na světě a obě dvě budeme v pořádku.

Dokonce ani nemohli jíst, jak byli nervózní, takže si moc Štědrý den neužili. Po pár hodinách trápení malá konečně vykoukla na svět a my mohli tu novinu zavolat všem příbuzným, všichni měli radost, jaký je to krásný Ježíšek a nemohli se dočkat, až se na nás přijdou podívat, nejradši by letěli do porodnice hned, ale naštěstí už bylo pozdě a počkalo to na další den.

To, že budu trávit Vánoce v porodnici, by mě nikdy nenapadlo, ale byly to ty nejkrásnější svátky, co jsem kdy zažila. Manžel mi donesl i nazdobenou větvičku a pár dárečků, aby mi to nebylo líto, ale tomu našemu malému dárečku se žádný jiný nevyrovnal, i když občas dá zabrat a jsem zvědavá, co přinesou letošní Vánoce.

V007A - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je krásnýýýý Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek