Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsme zakončili starý rok

18. 01. 2016 | Vaše příběhy

Blížil se konec jednoho roku a já začala přemýšlet, jak, kde a s kým strávíme Štědrý den a také, co potom se Silvestrem. U ostatních jsem pár dnů pozorovala zamračené obličeje, protože jednak nebyl žádný sníh a navíc všichni doháněli, co se dalo. Pěkné známky ve škole, nedodělanou práci, úklid a také dárky. Děti už jsou velké, takže Ježíšek nic nekupoval, a na seznamu obdarovávaných ubývaly položky velmi pomalu.

Úklid se mi podařilo stihnout včas, dárky také, zbývalo vyrazit pro stromeček. Už jsem stála na nádraží a vyhlížela autobus do vedlejšího města, když mi v kapse zazvonil telefon. Volala mi manželka od bratra, že se jim podařilo vyhrát pobyt na horské chatě. Ať prý doma na Vánoce nic nechystáme a celá rodina si užije 10 dní pohromadě u jednoho stromečku. V první chvíli jsem myslela, že si ze mě dělá legraci. Odpoledne však dorazili s poukazem a plánování svátků se začalo ubírat úplně jiným směrem. Stromek stačí jeden, auta budou tři, kdo má ať vezme lyže, nezapomeňte teplé oblečení...a na závěr – kdo se postará o jídlo. Volba padla na sestru, není totiž sportovec a venku na lyžích bychom ji těžko uviděli. Naštěstí jí to vůbec nevadilo a vypadalo to, že se na týden v teple u sporáku vyloženě těší. My ostatní jsme si potom rozdělili plány na cukroví.

vánoce s rodinouUběhlo pár dní, tašky zabalené, mohlo se vyrazit. Cesta tam nebyla dlouhá, a když jsme viděli chatu, málem jsem brečela dojetím. Byla to skutečná nádhera a poprvé v životě jsem měla pocit, že budu mít o Vánocích trochu klidu. Naštěstí byli všichni rozumní. Mladí měli svůj program, rodiče jim do toho nemluvili, a prarodiče už vůbec ne. A vždycky se našel někdo, kdo pohlídal i ty nejmenší, kteří ještě neumí mluvit.

Těch deset dnů s rodinou bylo úžasných, Štědrý den se vydařil, nikdo nebyl z dárků zklamaný a zbytek času jsme se nějak prolyžovali až k Silvestru. Krásně sněžilo, mladí odpočítávali a připili jsme si na nový začátek. Moc ráda na to vzpomínám, a protože bratr od té doby spoří na vlastní chatu, vypadá to, že si to v blízké budoucnosti zopakujeme. Nemůžu se toho dočkat.


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
také by se mi líbilo prožít takové svátkySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a rozumně prožité vánoční svátky. To by se mi také líbilo!!!!!
Za článek SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles