Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak Ježíšek ztratil dopisy

13. 11. 2010 | Vaše příběhy
Jednoho dne, jen chvíli po tom, co se začalo stmívat, se Ježíšek rozhodl, že je nejvyšší čas za okny posbírat poslední dětská přání. Usedl na obláček a snášel se k zemi. Než byl u prvních oken domů, děti již dávno spaly ve svých postýlkách. Ježíšek radostně sbíral jeden list papíru za druhým, sem tam nahlédl, co si Anička, Pepík nebo Hanička nejvíc přejí.

Měl z posledních dopisů takovou radost, že zapomněl, že obláček takovou fůru neunese! A tak se v půli cesty do nebe mráček převrátil a všechny dopisy se vysypaly do hlubokého lesa pod ním. Ježíšek se nešťastně díval na padající papíry, ale nemohl udělat vůbec nic. Blížil se východ slunce s ním také vstávání dětí! „Ježíšku, co se stalo?“ zvolal hlavní skřítek z Ježíškovy továrny Koťula. „Ach Koťulo!! Všechny dopisy od dětí se vysypaly do Černého lesa.“ Ježíšek smutně odešel s představou, že letošní Vánoce budou pro spousty dětí zklamáním. Koťula svolal velkou poradu. „Skřítci a víly, jistě všichni víte, co za neštěstí se přihodilo, Musíme se vrátit do lesa, najít dopisy a do posledního je sesbírat!“ Nikdo nemeškal ani minutku. Jejich odhodlání zachránit Vánoce bylo tak velké, že za malou chvilku se s plným pytlem na obláčku nesli zpátky domů.

A než bys řekl švec, všechny dárky také vyrobili přesně na míru Aničce, Pepíkovi a Haničce, taky Honzíkovi, Jindrovi a Adélce. Ježíšek vstoupil do továrny a nevěřil vlastním očím! „Můj zlatý Koťulo! Zachránil si celé Vánoce!“ „Jen nemeškej čas a vydej se dárky rozdat,“ radil skromně Koťula. Hlavní odměnou jak pro něj ‚ tak i pro ostatní skřítky a víly, jsou zářící dětské oči plné radosti a veselí, když svůj očekávaný dárek najdou pod barevně ozdobeným stromečkem.

Elis98
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezkéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík skvělé..
Obrázek uživatelky
profil
hezké...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Milý příběh!
Obrázek uživatelky
profil
pěkně napsané Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles