Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak být doma v teple?

25. 12. 2010 | Praktické rady

Zimní plískanice, sníh za okny. Doma teplo, příjemně, ale jak to ještě vylepšit? Mám pro Vás pár zaručených tipů.

Tento čas nás vybízí k tomu hýčkat se hebkým, měkoučkým, příjemným. Neplatí to jen pro naše oblečení, ale co tak připravit náš byteček, dům, chaloupku?

Pomohou nám k tomu např. nové kusové koberce, které  položené pod stolkem samy o sobě vydávají teplo našim nohám. Moderní je pokládat koberce na sebe, barevně by měly však ladit i k nábytku. Ideální je béžová,  barva bílé kávy, a ani červená není k zahození.

Holá okna nám taky pocitu tepla nepřidají, spíše naopak. Záclonky spolu s dobře a vkusně zvoleným závěsem nejen ozvláštní Váš pokoj, ale taky částečně vytvoří izolaci. Na zimu bychom měli volit těžší materiály, třeba samet. Barvy smetanové.

Horká koupel, a pak se postavit na holé dlaždičky v koupelně? Ne a ne..., pod nožky určitě alespoň froté podložku, zabalit se  do jemné froté osušky. Župan by měl být již v naší výbavě samozřejmostí, jen místo letního saténku a krajky raději zvolme jemné a hřejivé froté či mikroplyš.

Nesmíme zapomenout na teplé povlaky našich polštářků - mikroplyš je ideální. Klasický flanel není taky k zahození, pohladí a zahřeje. Z dalších materiálů to může být pletenina, kožešina. V ložnici vyměníme povlečení za flanelové nebo doplníme teplými plédy, které však můžeme lehce přenést k TV a zachumlat se. Pokud ještě nevíte, jaký dárek jste nedostaly, doporučuji televizní pytel, dnes módní doplněk bytu, který si můžete brát s sebou, kam jen chcete. Ale do práce nedoporučuji, pokud tedy nepotřebujete rozehřát šéfa.

Krásné zimní hýčkání, a nebojte se, léto zase přijde.

 


Autor: iva312

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda