Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hodinový dárek

1. 01. 2011 | Vaše příběhy

Hodinový dárek jsem dostala od svého manžílka loni na Vánoce. Proč hodinový? Protože mi trvalo skoro hodinu, než jsem ho rozbalila! Byl to opravdu docela oříšek a zajímavý zážitek. Pokud máte doma extrémně trpělivého partnera, můžete se mým návodem inspirovat ;-)

Neměli jsme v tom období zrovna moc peněz. Popravdě horko těžko jsme spláceli půjčky a chleba s máslem se u nás stal docela častým jídlem. A zákonitě se to muselo projevit i při největších svátcích v roce. Na synkovy dárečky se samozřejmě nějak peníze našly. Naštěstí mu v té době byly tři, takže mu bylo jedno, jestli dostane pod stromeček autíčko za 500 nebo za 50 korun. Já zas měla proti manžovi výhodu, že jsem pár dárečků mohla upéct nebo ručně vyrobit, zatímco on vždycky dárky jen kupoval.

Ten rok jsem dostala pod stromeček jen jeden dárek. Vypadal pořádně velký a byl zabalený v červeném papíře se zlatou stužkou. Rozbalila jsem ho… a v krabici byl další dárek, tentokrát zelený. Aha. Klasická pyramida, řekla jsem si. Ale to jsem se spletla. Další krabice byla tak důkladně omotaná izolepou, že mi trochu připomínala krunýř od želvy. V rohu byla přilípnutá ořezaná tužka a vzkaz: Rozbal si mě! Tužkou? No proč ne, řekla jsem si a začala zdolávat ty tuhé průhledné vrstvy. Sice jsem musela tužku asi 3x ořezat, ale zvládla jsem to.

Na dalším balíčku byl vzkaz: „Chceš dáreček? Tak se snaž!“ Ušklíbla jsem se a sundala papír. Další krabice byla pro změnu omotána mašličkami třech barev. Všelijak propletenými a zauzlovanými. Na vzkazu stálo: Nepoužívat nůžky! Koukla jsem na manžu, ale ten se jenom křenil. Ale co. Já mám výzvy ráda. Myslím, že mi to rozuzlování té hrůzy trvalo asi 20 minut, ale to nebylo nic proti dalšímu úkolu.

Ten se věnoval naší oblíbené fantasy literatuře. Bylo tam pět otázek. Jedna z nich se například ptala, které slovo je jako čtvrté na stránce 52 v knížce té a té a v poslední otázce byl dokonce krátký úryvek textu, který jsem musela najít v knize. Ještěže tak ráda čtu a Tolkiena znám zpaměti, ale i tak mi to docela trvalo.

A konečně. Byl to poslední úkol, takže jsem se konečně doslova probojovala k dárečku. Byly to dvě kuchařky. Jedna o polévkách a druhá o čokoládě. Je to ale filuta, ten můj manžel. Mně koupí kuchařky a sám si bude pochutnávat! Ale zabalil to vážně důkladně, co říkáte?

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tak to se mužík opravdu snažil, tak důkladně zabalit dárek. Láska prochází žaludkem. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
takové dárky jsou prostě nejlepšíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to znám také jsme museli všelijak improvizovat, protože nebyly korunky, ale každý dáreček se cení a nemusí stát majlantSmajlík Milé počteníčkoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásný příběh! Hezká inspiraceSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles