Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárek od tchyně

20. 11. 2008 | Vaše příběhy
Blíží se nejkrásnější svátky v roce, a každý chce udělat radost svým blízkým tím nejhezčím dárkem. U dětí není jistě těžké vybrat vhodný dárek, často vytušíme, co si nejvíce přejí, horší je to u těch starších. Vždycky jsem si lámala hlavu, čím udělat radost rodičům mého manžela.

Na nenápadné dotazy při návštěvách odpovídali vyhýbavě, a hlavně - že nic nepotřebují. Takže později už jsme kupovali jen maličkosti. Nestýkali jsme se s tchyní příliš často, bydleli od nás daleko, takže jsme se viděli jen párkrát do roka, ale jestli pro někoho je tchýně černou můrou, pro mně rozhodně nebyla. Nikdy nám nemluvila do manželství a radila jen tehdy, když o to byla požádána.

dárek od tchýněJe to už několik let, kdy jsem od ní dostala opravdu krásný a překvapivý dárek. Byl to krásný zlatý přívěšek s červeným rubínem. Nejdřív jsem se zdráhala tak drahý dárek přijmout, ale nešlo odmítnout. Šperk mi manžel připnul na krk, a tchýně měla velkou radost.

Krátce po této události zemřela, byla hodně nemocná.
Přívěšek na zlatém řetízku jsem nosila, ale po nějaké době jsem začala mít nepříjemné pocity, v noci jsem se budila hroznými sny, a přidaly se i zdravotní problémy.

Nijak jsem tyto potíže nespojovala s dárkem od tchyně, až do doby, kdy se mi dostal do ruky časopis, popisující možné vyzařování energie ze šperků. Obzvlášť se tam zdůrazňovalo, že lidé by měli být opatrní při nákupu starožitných šperků z různých bazarů nebo šperků darovaných. Článek jsem zhltla jedním dechem, skoro přesně popisoval to, co jsem cítila já!

Přívěšek od tchýně jsem sundala a dala do zlatnictví vyčistit. Věřte nebo ne, od chvíle, kdy jsem jej přestala nosit, se mi nesmírně ulevilo, a moje potíže během pár dnů úplně ustoupily! A nejvíc jsem byla překvapená, když jsem se později dozvěděla, že tchýně opravdu trpěla podobnými zdravotními potížemi a hlavně nespavostí.

Byla to náhoda, nebo ne?
To si opravdu netroufám říct, rozhodně po nějaké době jsem zkusila přívěšek znovu nosit, a potíže se vrátily! Už ho nenosím, mám ho schovaný na památku, jen by mne opravdu zajímalo, je-li něco takového možné, aby energie (ta špatná) přešla z majitele na obdarovaného. Máte některá podobnou zkušenost?


Kačice - čtenářka
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak to je zvláštní, četla jsem už i něco podobného v časopisech, ale nevěřím tomu, možná že na tom něco je
Obrázek uživatelky
profil
nemam zkusenost se sperkem, ale s negativni energii prenasenou z druhe osoby. kamaradka mela partnera, nebylo to uplne idealni, necitila se v tom vztahu dobre a chtela ho ukoncit. ale partner se nedal, byl neodbytny, i kdyz se snazila se s nim nestykat, neustale bombardoval telefonaty a sms. mezitim zacala mit nevysvetlitelne zdravotni obtize, unavu, bolesti celeho tela, opakovane dlouhodobe pracovni neschopnosti, dokrori nevedeli, co s ni, co ji je. pak se partner konecne unavil a nechal ji byt.. co se stalo? kamaradkla se zazracne vylecila, vsechny obtize zmizely tak jak prisly! takze verim, ze podobnou vec vam muze prinest i sperk!
Obrázek uživatelky
profil
Moc všem děkuji
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý příbeh až z toho mrazí.
Obrázek uživatelky
profil
Tjo,to je teda pěkný horor,já vím proč jsem řekla už o svatbě tchýni aby mi nikdy nic nedávala a opravdu to čtyřicet let poctivě dodržuje,ale naše vztahy nejsou až tak idylické, tak je mi to fuk.Já ji ovšem dárky dávám.Ale o prokletých špercích jsem slyšela,dokonce kamarádka mé dcery dostala nádherný prsten s brilianty,který koupil její muž od někoho,kdo ho našel jako zakopaný po Němcích,dal jí ho,jí se narodilo postižené dítě,nakonec se rozvedli a ona ten prsten poslala dál,ale do dneška si myslí,že na něm byla nějaká kletba původního majitele.Teď je znovu vdaná,to první dítě zemřelo,ona má už druhé a je prý šťastná,tak nevím,co si o tom mám myslet,mně zlaté šperky nevadí,ale je pravda,že je mám bez kamenů.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle